defacto_pan2020
Philip Alouch och Märsta IK har det fortsatt tungt i serien.Foto: Magnus Granhagen

Tungt nederlag för Märsta IK

Märsta IK föll i upplandsderbyt mot Vaksala och har nu lång uppförsbacke till säkrat kontrakt.

centrum_artikel

Det var en tung lördag för Märsta IK i derbyt mot Vaksala hemma på Midgårdsvallen. Gästerna tog ledningen redan efter sju minuter. Tidigt i andra kom 2-0 för Vaksala och uppförsbacken blev svårare när Tonny Christian Nseke drabbades av en utvisning med 20 minuter kvar. På övertid kom sedan 3-0 för Vaksala. Märsta är nästjumbo med tre matcher kvar och har fyra poäng upp till kvalplats samt fem till säker mark med nio poäng att spela om. Närmast är de jumbofinal och seger i praktiken ett måste, därefter väntar Vallentuna som innehar kvalplatsen just nu. Vid två raka segrar finns bra möjlighet att rädda sig kvar inför slutomgången.

kcbygg_helsida
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

valvet_helsida
stottasigtuna_helsida
connys_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

speedy_helsida
studenten2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

nrh
studenten2020_outsider
marina_outsider
valvet_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
stottasigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider