centrum_host
Philip Alouch och Märsta IK har det fortsatt tungt i serien.Foto: Magnus Granhagen

Tungt nederlag för Märsta IK

Märsta IK föll i upplandsderbyt mot Vaksala och har nu lång uppförsbacke till säkrat kontrakt.

centrum_farsdag_artikel

Det var en tung lördag för Märsta IK i derbyt mot Vaksala hemma på Midgårdsvallen. Gästerna tog ledningen redan efter sju minuter. Tidigt i andra kom 2-0 för Vaksala och uppförsbacken blev svårare när Tonny Christian Nseke drabbades av en utvisning med 20 minuter kvar. På övertid kom sedan 3-0 för Vaksala. Märsta är nästjumbo med tre matcher kvar och har fyra poäng upp till kvalplats samt fem till säker mark med nio poäng att spela om. Närmast är de jumbofinal och seger i praktiken ett måste, därefter väntar Vallentuna som innehar kvalplatsen just nu. Vid två raka segrar finns bra möjlighet att rädda sig kvar inför slutomgången.

happyhomes_2019
greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
centrum_farsdag
ica_oktober
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

greeknight_outsider
connys
colorama_april2
nrh