defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Wings

Tungt för Wings mot Segeltorp

Wings föll i Hockeyettan och är nu jumbo efter åtta spelade matcher.

centrum_artikel

Wings hade en tung kväll borta mot Segeltorp och föll med hela 6-1. Segeltorp ledde med 2-0 efter första, 3-0 efter andra och 4-0 tidigt i tredje. Felix Dahlgren reducerade i mitte av tredje till 4-1 varpå Segeltorp svarade med ytterligare två mål. Nu väntar en mycket viktig match mot Hammarby på söndag. Hammarby har tre poäng tillgodo på Wings samt en match mer spelad. Vid förlust för Wings kan avståndet bli hela sex poäng.

Wings bytte nyligen tränare och har lånat in flera spelare i slutspurten. Isak Sahlqvist anslöt från AIK för att förstärka forwardsidan, backveteranen Stefan Lassen från Almtuna. Lassen har över 200 matcher i Allsvenskan och 40 i SHL på meritlistan. Enligt Eliteprospects är det tio spelare som just nu är på lån till Wings.

defacto_helsida
meko_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

connys_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
coronapandemin

Äldre ungdomar får idrotta igen

Sport Ungdomar födda 2002 eller tidigare får nu träna igen efter nya rekommendationer från FHM.

happyhomes_sommar2020

Malin till landslaget

Fotboll Förre märstabon Malin Broberg har tagits ut till landslaget i Futsal: - Det är en ära att bli kallad till landslaget, säger Malin till märsta.nu

herrallsvenskan

Skånela förlorade i Alstermo

Handboll Skånela förlorade mot Amo Handboll på söndagen: -Torsk mot ett bättre Amo idag.Bara gratulera, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
connys
meko_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider