defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Wings

Tung strafförlust för Wings

Wings är tillbaka som nästjumbo i tabellen efter strafförlust mot topplaget Strömsbro.

centrum_artikel

Wings som förstärkt med flera spelare från AIK och Almtuna inför slutspurten av serien åkte på tungt poängtapp mot Strömsbro. Man pressade topplaget till straffar men det kunde lika gärna bli tre poäng då Strömsbros kvittering kom först med cirka 4 minuter kvar att spela. Dessförinnan hade Pontus Andersson gett Wings ledningen 16.04 in i andra. I straffarna var det Wings som gjorde första målet genom Tim Friberg, men Strömsbro fick sista ordet med två mål samtidigt som Wings missade ytterligare tre straffar.

Friberg straffmål hade inneburit seger om målvakten Edvin Olofsson hade räddat i den tredje rundan. Istället blev det alltså mål och ytterligare straffomgångar.
– Sur förlust på straffar. Efter en trög första period, där vi inte riktigt fick till det, kommer vi ut i andra och gick för fullt och 16:04 gör Pontus Andersson 0-1 helt och hållet rättvist. Laget var ordentligt laddat inför tredje. Allt efter perioden gick spelade vi mer och mer snart för att hjälpa en storspelande Edvin Olofsson i Wings målet. Det kändes mycket surt när Strömsbro kvitterar efter 15:19. Matchen gick till förlängning där vi till slut fick se oss besegrade efter att ha haft flera chanser att avgöra. All heder till laget som verkligen slet denna kväll, berättar lagledare Peter Mattsson.

meko_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

connys_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
coronapandemin

Äldre ungdomar får idrotta igen

Sport Ungdomar födda 2002 eller tidigare får nu träna igen efter nya rekommendationer från FHM.

Malin till landslaget

Fotboll Förre märstabon Malin Broberg har tagits ut till landslaget i Futsal: - Det är en ära att bli kallad till landslaget, säger Malin till märsta.nu

herrallsvenskan

Skånela förlorade i Alstermo

Handboll Skånela förlorade mot Amo Handboll på söndagen: -Torsk mot ett bättre Amo idag.Bara gratulera, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

meko_outsider
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
nrh
speedy_vinter2020_outsider