defacto_pan

Tung start sänkte Skånela

Skånelas herrar fick lämna Jönköping med noll poäng.

Skånela fick en mardrömsstart mot Hallby och återhämtade sig aldrig. Hallby hade 4-0 och 6-1, Skånela kom ikapp till 11-10 men i andra drygade Jesper Östlund Hallby på igen till 17-11, ett underläge som Skånela plockade in till 19-19 med 14 minuter kvar. Sen var det slut på det roliga, Hallby ryckte igen och höll det hela matchen ut denna gång. Slutresultatet skrevs till 28-23.

Målen
Nielsen 5, Ladan 4, Ganibegovic 3, Lindberg 3, Olsson 3, Byström 2, Östling 2

defacto_host2018
allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

icavalsta_julbanner

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

fme_jul

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

lager_bilnet
julbanner2
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

sigtuna_funkis

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

happy_homes_juli
sportfiskebanner2
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

objekt2
komvuxq3_4
funkis_2
objekt4
vanster_jul
nrh_lania
connys
colorama_vinter
sigtunavatten_standard
outsider
objekt3