bovard_sh

Tung start sänkte Skånela

Skånelas herrar fick lämna Jönköping med noll poäng.

rosta_sigtuna2

Skånela fick en mardrömsstart mot Hallby och återhämtade sig aldrig. Hallby hade 4-0 och 6-1, Skånela kom ikapp till 11-10 men i andra drygade Jesper Östlund Hallby på igen till 17-11, ett underläge som Skånela plockade in till 19-19 med 14 minuter kvar. Sen var det slut på det roliga, Hallby ryckte igen och höll det hela matchen ut denna gång. Slutresultatet skrevs till 28-23.

Målen
Nielsen 5, Ladan 4, Ganibegovic 3, Lindberg 3, Olsson 3, Byström 2, Östling 2

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

moderaternamaj
v_eu_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

varfest_helsida
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

mp_eu
oppning_helsida
nationaldag_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

rosta_sigtuna2
eu_sap
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

happyhomes_2019

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

defacto_outsider
nrh
bonava_maj_outsider
sh_bovard_out
colorama_april
moderaterna_maj_outsider
ridskola2019_outsider
mp_eu_outsider
rosta_sigtuna
fme_outsider
v_eu
sh_oppet
oppning_outsider
connys
nationaldag_out
sap_outsider_eu