defacto_pan

Tung start sänkte Skånela

Skånelas herrar fick lämna Jönköping med noll poäng.

Skånela fick en mardrömsstart mot Hallby och återhämtade sig aldrig. Hallby hade 4-0 och 6-1, Skånela kom ikapp till 11-10 men i andra drygade Jesper Östlund Hallby på igen till 17-11, ett underläge som Skånela plockade in till 19-19 med 14 minuter kvar. Sen var det slut på det roliga, Hallby ryckte igen och höll det hela matchen ut denna gång. Slutresultatet skrevs till 28-23.

Målen
Nielsen 5, Ladan 4, Ganibegovic 3, Lindberg 3, Olsson 3, Byström 2, Östling 2

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

korpen_jan-feb
ridskola_2019_helsida
sportlov2019

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

connys
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
sangensemble

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

banner_trerosor

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
nrh
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider