defacto_panorama_mustasch
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Tung första fällde Skånela

Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

centrum_farsdag_artikel

Men det är egentligen inte i slutet som matchen avgöra även om Skånela gör det bra som kommer ikapp och förbi i andra, att ligga under med fem mål i första straffade sig. Tränare Fredrik Söderberg konstaterar efter matchen att man missade för mycket i offensiven och att man gan Tyresö många lägen att kontra på efter Skånelas tekniska fel. Det hjälpte heller inte att Skånela missade tre straffar i matchen.
– Vi kommer till fina lägen men gör inte mål, varken i första eller andra. Tyres straffar oss med sitt kontringsspel som vi vet att de är bra på, säger Söderberg.

Defensivt var Söderberg nöjd med insatsen då man bara släppte till 26 mål. Gracia Axelsson gör en bra insats på nytt och Söderberg tycker att hon varit bra hela hösten.
– Många var bra men vi måste bli bättre på sluten och att inte göra tekniska fel. Det finns alltid delar att jobba vidare på, sa Söderberg.

Målen
Wislander 6, Lundin 4, Lundström 3, Schaerlund 3, Lundström 3, Lannermalm 3, Huusko Smeds 2, Lindgren, Näsbrandt, Kou Aune

ica_oktober
sigtunavatten_standard
fme_oktober
greeknighthelsida
centrum_farsdag
happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
colorama_april2
connys
nrh