defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Tung första fällde Skånela

Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

Men det är egentligen inte i slutet som matchen avgöra även om Skånela gör det bra som kommer ikapp och förbi i andra, att ligga under med fem mål i första straffade sig. Tränare Fredrik Söderberg konstaterar efter matchen att man missade för mycket i offensiven och att man gan Tyresö många lägen att kontra på efter Skånelas tekniska fel. Det hjälpte heller inte att Skånela missade tre straffar i matchen.
– Vi kommer till fina lägen men gör inte mål, varken i första eller andra. Tyres straffar oss med sitt kontringsspel som vi vet att de är bra på, säger Söderberg.

Defensivt var Söderberg nöjd med insatsen då man bara släppte till 26 mål. Gracia Axelsson gör en bra insats på nytt och Söderberg tycker att hon varit bra hela hösten.
– Många var bra men vi måste bli bättre på sluten och att inte göra tekniska fel. Det finns alltid delar att jobba vidare på, sa Söderberg.

Målen
Wislander 6, Lundin 4, Lundström 3, Schaerlund 3, Lundström 3, Lannermalm 3, Huusko Smeds 2, Lindgren, Näsbrandt, Kou Aune

happyhomes_2019
connys_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

defacto_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

teatergrillen_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

centrum_helsida2020

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
teatergrillen_outsider
nrh