moderaterna_riksdag
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Tung första fällde Skånela

Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

Men det är egentligen inte i slutet som matchen avgöra även om Skånela gör det bra som kommer ikapp och förbi i andra, att ligga under med fem mål i första straffade sig. Tränare Fredrik Söderberg konstaterar efter matchen att man missade för mycket i offensiven och att man gan Tyresö många lägen att kontra på efter Skånelas tekniska fel. Det hjälpte heller inte att Skånela missade tre straffar i matchen.
– Vi kommer till fina lägen men gör inte mål, varken i första eller andra. Tyres straffar oss med sitt kontringsspel som vi vet att de är bra på, säger Söderberg.

Defensivt var Söderberg nöjd med insatsen då man bara släppte till 26 mål. Gracia Axelsson gör en bra insats på nytt och Söderberg tycker att hon varit bra hela hösten.
– Många var bra men vi måste bli bättre på sluten och att inte göra tekniska fel. Det finns alltid delar att jobba vidare på, sa Söderberg.

Målen
Wislander 6, Lundin 4, Lundström 3, Schaerlund 3, Lundström 3, Lannermalm 3, Huusko Smeds 2, Lindgren, Näsbrandt, Kou Aune

centrum_helsida2020
julmarknad_helsida
herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

2020_helsida
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

connys_helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

dack-helsida
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

valsta-jul_helsida
happyhomes_sommar2020
jul2021
karlsson vs Stocken

Karlsson inför seriefinalen: Vi ska spela vårt spel

Handboll Tränarrivalerna Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg möts på lördag i Vikingahallen i en seriefinal: - Det är svårt att slå oss i Vikingahallen, det vet Amo som inte vunnit på flera år, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
julmarknad_outsider
valsta_jul_outsider
connys
jul_outsider
nrh
dack-outsider