moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Tung första fällde Skånela

Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

centrum_artikel

Men det är egentligen inte i slutet som matchen avgöra även om Skånela gör det bra som kommer ikapp och förbi i andra, att ligga under med fem mål i första straffade sig. Tränare Fredrik Söderberg konstaterar efter matchen att man missade för mycket i offensiven och att man gan Tyresö många lägen att kontra på efter Skånelas tekniska fel. Det hjälpte heller inte att Skånela missade tre straffar i matchen.
– Vi kommer till fina lägen men gör inte mål, varken i första eller andra. Tyres straffar oss med sitt kontringsspel som vi vet att de är bra på, säger Söderberg.

Defensivt var Söderberg nöjd med insatsen då man bara släppte till 26 mål. Gracia Axelsson gör en bra insats på nytt och Söderberg tycker att hon varit bra hela hösten.
– Många var bra men vi måste bli bättre på sluten och att inte göra tekniska fel. Det finns alltid delar att jobba vidare på, sa Söderberg.

Målen
Wislander 6, Lundin 4, Lundström 3, Schaerlund 3, Lundström 3, Lannermalm 3, Huusko Smeds 2, Lindgren, Näsbrandt, Kou Aune

2020_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
helsida_sommarlov
sigtunahem_sokbostad
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
outsider_sommarlov
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider