moderaterna_panorama
Foto: MMS-Bild

Tumult bröt ut när bussen skulle åka mot Arlanda

Det var tumultartat i samband med avvisningarna till Afghanistan från Migrationsverket i Arlandastad rapporterar flera medier.

Demonstrationen utanför Migrationsverket i Arlandastad var under stora delar av dagen lugn, men framåt kvällen när bussen med afghaner åkte mot Arlanda så uppstod tumult och Aftonbladet rapporterar om att demonstranter rusade mot bussen.

Ett antal personer avvisades från platsen i samband med det då de ansågs störa den allmänna ordningen. Inga personer har dock frihetsberövats eller misstänks för bett.
– I sin helhet har det gått relativt lugnt till, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral till Aftonbladet.

valet2022

Så många kandiderar till valet

Politik Efter rekordåret 2014 med 251 kandidater sjönk antalet under 2018 men nu till höstens Val är det en marginell uppgång med en kandidat.

liber_helsida
connys_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

defacto_helsida
2020_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

mp_helsida_april
ewas_helsida
marinan_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
connys
nrh
moderat_outsider