defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Tufft bortamöte för Skånela ikväll

Ikväll möter Skånela Hammarby i ett hett bortamöte: - Känslan är att vi har allt att vinna mot Hammarby på bortaplan, säger tränare Jimmy Karlsson till klubbens hemsida.

Skånela är femma i Allsvenskan efter fem omgångar, det är rekordjämt i tabellen och bara två poäng skiljer upp till ettan AIK. PÅ fredagkvällen möter Skånela Hammarby på bortaplan. Hammarby skuggar Skånela bara en poäng bakom. Enligt Skånelas Jimmy Karlsson är det en av de svåraste bortamatcherna som stundar.
– På deras hemmaplan är dom svårspelade och ofta bra. Vi är självklart medvetna om att dom är duktiga men det är vi också. Vi lyckades senast mot Aranäs at ta poäng utan att imponera och det är en styrka, uppger Karlsson på Skånelas hemsida.

Jimmy Karlsson vill att Skånela ska spela respektlöst och njuta av kullisen som Eriksdalshallen erbjuder. Han hoppas även att många skånelaiter tar sig till hallen för att se matchen. Jimmy själv har ett förflutet i Hammarby och vet vad det handlar om när det gäller spel i Eriksdalshallen.

defacto_helsida
teatergrillen_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

colorama_jul
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

happyhomes_2019

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
nrh
teatergrillen_outsider