defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Tufft bortamöte för Skånela ikväll

Ikväll möter Skånela Hammarby i ett hett bortamöte: - Känslan är att vi har allt att vinna mot Hammarby på bortaplan, säger tränare Jimmy Karlsson till klubbens hemsida.

centrum_artikel

Skånela är femma i Allsvenskan efter fem omgångar, det är rekordjämt i tabellen och bara två poäng skiljer upp till ettan AIK. PÅ fredagkvällen möter Skånela Hammarby på bortaplan. Hammarby skuggar Skånela bara en poäng bakom. Enligt Skånelas Jimmy Karlsson är det en av de svåraste bortamatcherna som stundar.
– På deras hemmaplan är dom svårspelade och ofta bra. Vi är självklart medvetna om att dom är duktiga men det är vi också. Vi lyckades senast mot Aranäs at ta poäng utan att imponera och det är en styrka, uppger Karlsson på Skånelas hemsida.

Jimmy Karlsson vill att Skånela ska spela respektlöst och njuta av kullisen som Eriksdalshallen erbjuder. Han hoppas även att många skånelaiter tar sig till hallen för att se matchen. Jimmy själv har ett förflutet i Hammarby och vet vad det handlar om när det gäller spel i Eriksdalshallen.

EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Innebandy Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

defacto_helsida

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

connys_helsida
sigtunahem_sokbostad
2020_helsida
helsida_sommarlov
brobygget_midgard_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

nrh
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider