defacto_panorama_mustasch
Foto: Magnus Granhagen

Tufft bortamöte för Skånela ikväll

Ikväll möter Skånela Hammarby i ett hett bortamöte: - Känslan är att vi har allt att vinna mot Hammarby på bortaplan, säger tränare Jimmy Karlsson till klubbens hemsida.

centrum_farsdag_artikel

Skånela är femma i Allsvenskan efter fem omgångar, det är rekordjämt i tabellen och bara två poäng skiljer upp till ettan AIK. PÅ fredagkvällen möter Skånela Hammarby på bortaplan. Hammarby skuggar Skånela bara en poäng bakom. Enligt Skånelas Jimmy Karlsson är det en av de svåraste bortamatcherna som stundar.
– På deras hemmaplan är dom svårspelade och ofta bra. Vi är självklart medvetna om att dom är duktiga men det är vi också. Vi lyckades senast mot Aranäs at ta poäng utan att imponera och det är en styrka, uppger Karlsson på Skånelas hemsida.

Jimmy Karlsson vill att Skånela ska spela respektlöst och njuta av kullisen som Eriksdalshallen erbjuder. Han hoppas även att många skånelaiter tar sig till hallen för att se matchen. Jimmy själv har ett förflutet i Hammarby och vet vad det handlar om när det gäller spel i Eriksdalshallen.

happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
centrum_farsdag
ica_oktober
fme_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

greeknight_outsider
colorama_april2
nrh
connys