centrum_panorama2020
Olov Holst och Tobias Tobé, rättspolitisk talesperson för Moderaterna.Foto: Pressbild/Moderaterna
Förre socialdemokratiske fullmäktigeledamoten Anna Kalles som ställde upp i Uppdrag Granskning fanns på plats, här med Tobias TobéFoto: Pressbild/Moderaterna
Kalles och HolstFoto: Pressbild/Moderaterna

Trygghetsseminarium i Valsta

Moderaterna lanserade ett Trygghetsseminarium som lockade nen del valatsbor till Valsta Centrum: - Jag har tagit till mig många synpunkter, sa Holst i samband med mötet.

Valstaborna hade många frågor efter att Moderaternas rättspolitiske talesperson Tomas Tobé hållit tal om vad Moderaterna vill med tryggheten i landet om de får makten efter höstens val. En valstabo berättade att det finns otrygghet kring ett HVB-hem i området något som Olov Holst noterade och skulle se hur det låg till.

Även kommunens trygghetschef Thomas Mileborn medverkade och sa att Sigtuna har möjlighet att bli en av de tryggaste kommunerna i länet om man satsar på den saken. Åhörarna lyfte också frågor om parkeringssituationen som ansågs för kort på två timmar samt att man tar grepp om Valstaskolan och simhallen med åtgärder.
– Vi vill ta grepp om detta men vi vet inte hur det ser ut efter valet, därför är det viktigt med breda överenskommelser. Vi ska ta oss an Valsta sim och sporthall och Valstaskolan och göra nått bra av det, sa Holst.

defacto_helsida
2020_helsida
kcbygg_aug_helsida
festspec_host2020_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

happyhomes_sommar2020

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

centrum_helsida2020
connys_helsida
boisigtuna
swedol_outsider
festspec_host2020_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider