centrum_panorama2020
Olov Holst och Tobias Tobé, rättspolitisk talesperson för Moderaterna.Foto: Pressbild/Moderaterna
Förre socialdemokratiske fullmäktigeledamoten Anna Kalles som ställde upp i Uppdrag Granskning fanns på plats, här med Tobias TobéFoto: Pressbild/Moderaterna
Kalles och HolstFoto: Pressbild/Moderaterna

Trygghetsseminarium i Valsta

Moderaterna lanserade ett Trygghetsseminarium som lockade nen del valatsbor till Valsta Centrum: - Jag har tagit till mig många synpunkter, sa Holst i samband med mötet.

Valstaborna hade många frågor efter att Moderaternas rättspolitiske talesperson Tomas Tobé hållit tal om vad Moderaterna vill med tryggheten i landet om de får makten efter höstens val. En valstabo berättade att det finns otrygghet kring ett HVB-hem i området något som Olov Holst noterade och skulle se hur det låg till.

Även kommunens trygghetschef Thomas Mileborn medverkade och sa att Sigtuna har möjlighet att bli en av de tryggaste kommunerna i länet om man satsar på den saken. Åhörarna lyfte också frågor om parkeringssituationen som ansågs för kort på två timmar samt att man tar grepp om Valstaskolan och simhallen med åtgärder.
– Vi vill ta grepp om detta men vi vet inte hur det ser ut efter valet, därför är det viktigt med breda överenskommelser. Vi ska ta oss an Valsta sim och sporthall och Valstaskolan och göra nått bra av det, sa Holst.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
happyhomes_50
connys_helsida
teatergrillen_helsida

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

oppethus_helsida
connys
oppethus_outsider
nrh
teatergrillen_outsider