center_pan21
Lengmo och Ödman-HadzinikolicFoto: Wings

Truppförändringar i Wings

Wings förlänger med Ödman-Hadzinikolic och Mikael Lengmo men tappar Tim Friberg.

centrum_artikel

Offensive kraften Oliver Ödman-Hadzinikolic är klar för ännu en säsong i Wings, han anslöt efter spel i AIK. Mikael Lengmo som bara spelade 18 matcher på grund av skada har också fått nytt kontrakt. Han kom på lån från Väsby inför säsongen men drabbades av hjärnskakning. Nu får han chans till revansch 21/22. Ny målvakt som är klar från Borås är Viktor Andersson, Viktor har ett förflutet i Färjestad som är hans moderklubb. Dessvärre tappar man Tim Friberg som lämnar för spel i Teg.

bostad_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

2020_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
vaccin
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

mp_host_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

dack-helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
dack-outsider
nrh
centrum_sommar_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
vaccin-outsider
connys