julbanner
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Tredje segern för Skånela

Skånela tog en välbehövlig seger i Allsvenskan efter att ha besegrat Tumba med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen: - Jag bryr mig inte om hur det ser ut, bara vi vinner, sa Jimmy Karlsson, tränare, efter matchen.

Skånela ledde i princip från start till mål mot Tumba, man drygade ut ledningen till 5-6 mål i mitten av matchen men Tumba började plocka in mål för mål sista kvarten, med fyra minuter kvar är det bara ett mål som skiljer lagen åt, 22-21. Men Skånela tappade aldrig ledningen i matchen utan höll undan och vann med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen.
– Blev mer ångest på slutet, har fem ledning i paus, får inte till defensiven i börja av andra och i slutet av andra får vi inte till offensiven, vi blir mer rädda för att förlora, summerar tränare Jimmy Karlsson

Tunga veckor bakom sig
Det var Skånelas tredje seger denna säsong, man har haft en tung period senaste veckorna och noterat tre raka nederlag innan dagens vinst.
– Får ta en match i taget, få tillbaka några spelare men jag vet inte hur det ser ut än, säger Jimmy Karlsson

Talanger fick speltid
Skånela fick spela med 00:orna Simon Lindberg och Hampus Söderman som just spelat i landslaget. Även Jesper Östlund fick snöra på sig skorna för första gången denna säsong. Med tanke på omständigheterna så var Jimmy Karlsson nöjd med segern, men han gillade inte att gästernas målvakt på nytt åkte från Vikingahallen och fick vara matchens lirare.

Målen
Källström 6, Ladan 6, Frank 5, Rahali 3, Filén 2, Nielsen, Söderman, Nilsson

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

happy_homes_juli

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

defacto_host2018
fme_jul
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

sigtuna_funkis

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

icavalsta_julbanner
lager_bilnet
julbanner2
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

sportfiskebanner2

Klar seger för Rosersberg i derbyt

Handboll RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

sbrf_sep
funkis_2
outsider
objekt4
nrh_lania
komvuxq3_4
objekt2
skridskoskola
colorama_vinter
sigtunavatten_standard
objekt3
connys