moderaterna_tack
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Tredje segern för Skånela

Skånela tog en välbehövlig seger i Allsvenskan efter att ha besegrat Tumba med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen: - Jag bryr mig inte om hur det ser ut, bara vi vinner, sa Jimmy Karlsson, tränare, efter matchen.

Skånela ledde i princip från start till mål mot Tumba, man drygade ut ledningen till 5-6 mål i mitten av matchen men Tumba började plocka in mål för mål sista kvarten, med fyra minuter kvar är det bara ett mål som skiljer lagen åt, 22-21. Men Skånela tappade aldrig ledningen i matchen utan höll undan och vann med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen.
– Blev mer ångest på slutet, har fem ledning i paus, får inte till defensiven i börja av andra och i slutet av andra får vi inte till offensiven, vi blir mer rädda för att förlora, summerar tränare Jimmy Karlsson

Tunga veckor bakom sig
Det var Skånelas tredje seger denna säsong, man har haft en tung period senaste veckorna och noterat tre raka nederlag innan dagens vinst.
– Får ta en match i taget, få tillbaka några spelare men jag vet inte hur det ser ut än, säger Jimmy Karlsson

Talanger fick speltid
Skånela fick spela med 00:orna Simon Lindberg och Hampus Söderman som just spelat i landslaget. Även Jesper Östlund fick snöra på sig skorna för första gången denna säsong. Med tanke på omständigheterna så var Jimmy Karlsson nöjd med segern, men han gillade inte att gästernas målvakt på nytt åkte från Vikingahallen och fick vara matchens lirare.

Målen
Källström 6, Ladan 6, Frank 5, Rahali 3, Filén 2, Nielsen, Söderman, Nilsson

hostfest_centrum
allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

defacto_banner_sep
happy_homes_juli
defacto_host2018

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

Norra Redovisningshuset
sbrf_sep
komvuxq3_4
objekt4
objekt3
outsider
sigtunavatten_standard
connys
sportfiske_banner
objekt2
nfc_vinter