midsommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Tredje segern för Skånela

Skånela tog en välbehövlig seger i Allsvenskan efter att ha besegrat Tumba med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen: - Jag bryr mig inte om hur det ser ut, bara vi vinner, sa Jimmy Karlsson, tränare, efter matchen.

Skånela ledde i princip från start till mål mot Tumba, man drygade ut ledningen till 5-6 mål i mitten av matchen men Tumba började plocka in mål för mål sista kvarten, med fyra minuter kvar är det bara ett mål som skiljer lagen åt, 22-21. Men Skånela tappade aldrig ledningen i matchen utan höll undan och vann med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen.
– Blev mer ångest på slutet, har fem ledning i paus, får inte till defensiven i börja av andra och i slutet av andra får vi inte till offensiven, vi blir mer rädda för att förlora, summerar tränare Jimmy Karlsson

Tunga veckor bakom sig
Det var Skånelas tredje seger denna säsong, man har haft en tung period senaste veckorna och noterat tre raka nederlag innan dagens vinst.
– Får ta en match i taget, få tillbaka några spelare men jag vet inte hur det ser ut än, säger Jimmy Karlsson

Talanger fick speltid
Skånela fick spela med 00:orna Simon Lindberg och Hampus Söderman som just spelat i landslaget. Även Jesper Östlund fick snöra på sig skorna för första gången denna säsong. Med tanke på omständigheterna så var Jimmy Karlsson nöjd med segern, men han gillade inte att gästernas målvakt på nytt åkte från Vikingahallen och fick vara matchens lirare.

Målen
Källström 6, Ladan 6, Frank 5, Rahali 3, Filén 2, Nielsen, Söderman, Nilsson

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

februari
varen2018

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

brf_englamarken

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

vuxenutbildning2
sportfiskebanner2

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

Elliot till Bauhausgalan

Friidrott Elliot Duvert, 15 år, har fått en inbjudan till Bauhausgalan nästa helg i samband med Diamon Leauge där han bland annat möter Melwin Holm, Stefan Holms son.

Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
comitini_banner
vuxentutbildning
outsider_defacto
objekt3
outsider_moderat
connys
objekt2
standard_ridskola
sigtunavatten_standard
val2018
veterankraft_standard
objekt4