moderaterna_feb
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Tredje segern för Skånela

Skånela tog en välbehövlig seger i Allsvenskan efter att ha besegrat Tumba med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen: - Jag bryr mig inte om hur det ser ut, bara vi vinner, sa Jimmy Karlsson, tränare, efter matchen.

centrum_sportlov

Skånela ledde i princip från start till mål mot Tumba, man drygade ut ledningen till 5-6 mål i mitten av matchen men Tumba började plocka in mål för mål sista kvarten, med fyra minuter kvar är det bara ett mål som skiljer lagen åt, 22-21. Men Skånela tappade aldrig ledningen i matchen utan höll undan och vann med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen.
– Blev mer ångest på slutet, har fem ledning i paus, får inte till defensiven i börja av andra och i slutet av andra får vi inte till offensiven, vi blir mer rädda för att förlora, summerar tränare Jimmy Karlsson

Tunga veckor bakom sig
Det var Skånelas tredje seger denna säsong, man har haft en tung period senaste veckorna och noterat tre raka nederlag innan dagens vinst.
– Får ta en match i taget, få tillbaka några spelare men jag vet inte hur det ser ut än, säger Jimmy Karlsson

Talanger fick speltid
Skånela fick spela med 00:orna Simon Lindberg och Hampus Söderman som just spelat i landslaget. Även Jesper Östlund fick snöra på sig skorna för första gången denna säsong. Med tanke på omständigheterna så var Jimmy Karlsson nöjd med segern, men han gillade inte att gästernas målvakt på nytt åkte från Vikingahallen och fick vara matchens lirare.

Målen
Källström 6, Ladan 6, Frank 5, Rahali 3, Filén 2, Nielsen, Söderman, Nilsson

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

sportlov

Iskallt dyk i Midgårdsbadet

Sport Märsta sportdykarklubb dök i helgen utomhus på Midgårdsbadet: - Att dyka på vintern är mer ansträngande och vi måste hela tiden tänka på säkerheten när vi dyker, säger dykledaren Jonas Strandberg

februari

FC Arlanda inledde med seger

Fotboll FC Arlanda inledde försäsongsmatcherna på lördagen med en seger mot Division 2-laget Sundbyberg: - Laget står för en bra match och vinner rättvist, säger sportchefen Eddie Khalaf

forskontor

Wings får kvala sig kvar

Ishockey Det blev värsta tänkbara scenario för Wings på söndagen. Förlust mot Sollentuna och dessutom vann Hanviken vilket innebär att Wings får kvala.

sigtuna_bygglov

Talangen flyttas upp

Handboll Skånela IF förstärker från och med i höst med talangen Alva Näsbrandt från de egna leden: - Under säsongen 2017/2018 har utvecklingskurvan pekat rakt uppåt och hon har tagit ett stort ansvar i HF SIF och gjort mycket mål genom sitt skytte för vårt utvecklingslag, kommenterar Hasse Juslin, tränare i HIF SIF.

video

Karlsson: Hade aldrig kunna drömma om det

Ishockey Första drömmen var att spela i NHL för wingsfostrade William Karlsson, nu inte bara spelar han i NHL utan han har även skjutit in 30 mål under en och samma säsong: - Det hade jag aldrig kunnat drömma om, men nu är jag här och det är väl bara att fortsätta, säger han till Sportbladet efter 4-1-segern mot Edmonton i morse.

Marmenlind till AIK

Ishockey Wingsfostrade Daniel Marmenlind uppges vara klar för SHL-jagande AIK enligt sajten hockeynews.se

Rosers vann svår bortamatch

Innebandy Rosersbergs IK vann den svåra bortamatchen mot Sandviken på söndagen med 6-4: - Att Sandviken borta är en tuff bortamatch visste vi sedan tidigare. Laget har endast förlorat hemma en gång det senaste året så vi visste att det krävdes något extra, uppger sportchefen Fredrik Raschke för märsta.nu

Så spelas derbyna

Fotboll Svenska Fotbollförbundet har fastställt matcherna för Division 3 Norr Svealand och datum för det första derbyt mellan FC Arlanda-Märsta IK.

connys
outsider_defacto
vuxentutbildning
objekt3
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
objekt4
standard_ridskola
objekt2
matcher_skanela
standard
sigtunavatten_feb