eurosko2
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Tredje segern för Skånela

Skånela tog en välbehövlig seger i Allsvenskan efter att ha besegrat Tumba med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen: - Jag bryr mig inte om hur det ser ut, bara vi vinner, sa Jimmy Karlsson, tränare, efter matchen.

marstac_aug

Skånela ledde i princip från start till mål mot Tumba, man drygade ut ledningen till 5-6 mål i mitten av matchen men Tumba började plocka in mål för mål sista kvarten, med fyra minuter kvar är det bara ett mål som skiljer lagen åt, 22-21. Men Skånela tappade aldrig ledningen i matchen utan höll undan och vann med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen.
– Blev mer ångest på slutet, har fem ledning i paus, får inte till defensiven i börja av andra och i slutet av andra får vi inte till offensiven, vi blir mer rädda för att förlora, summerar tränare Jimmy Karlsson

Tunga veckor bakom sig
Det var Skånelas tredje seger denna säsong, man har haft en tung period senaste veckorna och noterat tre raka nederlag innan dagens vinst.
– Får ta en match i taget, få tillbaka några spelare men jag vet inte hur det ser ut än, säger Jimmy Karlsson

Talanger fick speltid
Skånela fick spela med 00:orna Simon Lindberg och Hampus Söderman som just spelat i landslaget. Även Jesper Östlund fick snöra på sig skorna för första gången denna säsong. Med tanke på omständigheterna så var Jimmy Karlsson nöjd med segern, men han gillade inte att gästernas målvakt på nytt åkte från Vikingahallen och fick vara matchens lirare.

Målen
Källström 6, Ladan 6, Frank 5, Rahali 3, Filén 2, Nielsen, Söderman, Nilsson

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

dackia_vinter2018
hockeyettan

Wings vann E4-derbyt

Ishockey Wings satte lite grus i maskineriet på Väsbys planer för att ta plats i AllEttan med en seger i E4-derbyt på söndagen.

forsmaleri
farbrorbla_host2017

Klar seger för Skånela mot GT Söder

Handboll Skånela besegrade GT Söder på söndagen med komfortabla 24-18: - Det känns skönt som fan, en stabil insats, fram för allt bakåt, sa tränare Fredrik Söderberg efter matchen.

forskontor
Video

Nya poäng från Karlsson

Ishockey William Karlsson satte sitt sjunde mål och sin sjunde assist under natten vilket för honom upp som trea i den interna poängligan.

vinter_bil
Gräsroten 2017

Så mycket får din förening från Svenska spel

Sport Kommunens föreningar får dela på drygt 120 000 kronor från Svenska Spels gräsroten: - Gräsroten manifesterar på ett bra sätt Svenska Spels engagemang för svensk idrott. Det är genom Gräsroten vi är med och bidrar till ungdomsidrotten där grunden läggs för framgångar på planen och en förståelse för idrottens kärna, kamratskap, tolerans och inkludering. I Stockholm ser vi ett ökat engagemang för Gräsroten där antalet supportrar har ökat med 13 procent det senaste året. Helt fantastiskt, säger Lennart Käll, vd på Svenska Spel.

Video

Succé i natt för William Karlsson

Ishockey Wingsfostrade William Karlsson är glödhet i NHL, i natt kom två nya mål mot Winnipeg: - Ha roligt så går det bra, sa William till Vegas hemsida efter matchen.

Kaj förlänger med Märsta IK

Fotboll Märsta IK har förlängt med Kaj Eskelinen över nästa säsong: - Vi är nöjda, spelarna är nöjda och Kaj är nöjd, säger Märsta IK:s ordförande Kristoffer Rydén.

Ny futsalförening i Märsta

Fotboll Sevdah IF är ny futsalförvening i Märsta och på söndag spelar man derby mot Märsta IK: - Det hela började i Norrbackaskolan där vi spelade fotboll och hade roligt ihop. Hela idén om att starta en förening och spela diverse turneringar kom från våra dagens medlemmar och spelare, berättar Amir Skenderovic.

hockeyettan

Skräll av Wings

Ishockey Wings skrällde när man plockade tre poäng mot tabellfemman Valbo på onsdagskvällen.

Festspecialisten – Standard
connys
matcher_skanela
Norra Redovisningshuset
standard
colorama_jan
dogranch
stockholmsvagen24
agy2
standard_ridskola
cricketklubben
skolgatan6d
slutstation
blackfriday
frisyr2018
nfc_vinter
yrkesutbildningen
borg
lions_standard
dalgatan7b