arlandagk_panorama

Tredje segern för Wings i kvalet

Wings vann i omgång 4 av kvalet till Hockeyettan på söndagen med 4-2.

banner_juni_artikel

Det blev seger mot Trångsund med 4-2 i Pinbackshallen för Wings, dessutom var 249 åskådare publikrekord för i år. Wings vände 0-1 till 2-1 och sedermera 3-2 inför slutperioden, på slutet när Trångsund gick för kvittering kom 4-2 i tom kasse. Eskilstuna, Wings och Hanviken har just nu nio poäng i tabellen. På onsdag möter Wings Hanviken på bortaplan, därefter Eskilstuna på fredag hemma i Märsta.

Målen
Mattsson, Nilsson, Mohlin, Yucel

banner_juni_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april2
happyhomes_2019

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

defacto_helsida
ica_valsta_choklad
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sigtunavatten_standard
sbrf_helsida
sommar

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

fme_helsida
connys
nrh
sbrf_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april
fme_outsider
defacto_outsider