centrum_panorama2020

Tredje segern för Wings i kvalet

Wings vann i omgång 4 av kvalet till Hockeyettan på söndagen med 4-2.

centrum_artikel

Det blev seger mot Trångsund med 4-2 i Pinbackshallen för Wings, dessutom var 249 åskådare publikrekord för i år. Wings vände 0-1 till 2-1 och sedermera 3-2 inför slutperioden, på slutet när Trångsund gick för kvittering kom 4-2 i tom kasse. Eskilstuna, Wings och Hanviken har just nu nio poäng i tabellen. På onsdag möter Wings Hanviken på bortaplan, därefter Eskilstuna på fredag hemma i Märsta.

Målen
Mattsson, Nilsson, Mohlin, Yucel

happy_homes_mars
valvet_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

stottasigtuna_helsida
marina_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

defacto_helsida
connys_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

studeravidare_outsider
marina_outsider
stottasigtuna_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
valvet_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
nrh