arlandagolf_pan_aug

Tredje segern för Wings i kvalet

Wings vann i omgång 4 av kvalet till Hockeyettan på söndagen med 4-2.

marstakalaset_artikel

Det blev seger mot Trångsund med 4-2 i Pinbackshallen för Wings, dessutom var 249 åskådare publikrekord för i år. Wings vände 0-1 till 2-1 och sedermera 3-2 inför slutperioden, på slutet när Trångsund gick för kvittering kom 4-2 i tom kasse. Eskilstuna, Wings och Hanviken har just nu nio poäng i tabellen. På onsdag möter Wings Hanviken på bortaplan, därefter Eskilstuna på fredag hemma i Märsta.

Målen
Mattsson, Nilsson, Mohlin, Yucel

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

happyhomes_2019
colorama_april2
defacto_helsida
miljopris_helsida
sigtunavatten_standard

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

kontor_thaifong
sommar
sommar_centrum
ica_valsta_choklad

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
defacto_outsider
miljopris_outsider
connys
colorama_april
sportfiske_sommar