midsommar
Foto: Insändarbild/Elektra Marmo/Arkiv

Tredje raka segern för MIK

Märsta IK tog tredje raka segern och noterade femte matchen utan förlust efter 2-1 borta mot Sala.

David Kibirige blev ovan matchhjälte efter sent segermål mot Sala i 88:e minuten. Matchen var mållös i paus men tolv minuter in i andra satte Rasmus Edin 1-0, det stod sig dock bara några minuter innan Sala kvitterade.

Sala var på slutet nära segern efter kanonläge för Velat Ucmaz rapporterar salahebyfotboll.se, men i anfallet efter var det David Kibirige som slog till. Det var även stundtals hetsigt på planen men bara totalt tre varningar delades ut varav två till MIK, dessutom blev tränare Kaj Eskelinen på nytt avvisad efter 73 minuter.

Märsta kan i teorin knipa kvalplats till tvåan men måste gå fullt samtidigt som förlorar samtliga tre matcher som återstår. Dessutom behöver MIK passera Vaksala i tabellen som har en poäng tillgodo. Närmast för Märsta väntar Västerås IK redan nu på onsdag.

brf_englamarken
vuxenutbildning2

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

sportfiskebanner2

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

varen2018
februari

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

Elliot till Bauhausgalan

Friidrott Elliot Duvert, 15 år, har fått en inbjudan till Bauhausgalan nästa helg i samband med Diamon Leauge där han bland annat möter Melwin Holm, Stefan Holms son.

comitini_banner
connys
objekt4
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
vuxentutbildning
outsider_defacto
standard_ridskola
objekt2
val2018
objekt3
nfc_vinter
outsider_moderat