moderaterna_feb
Foto: Insändarbild/Elektra Marmo/Arkiv

Tredje raka segern för MIK

Märsta IK tog tredje raka segern och noterade femte matchen utan förlust efter 2-1 borta mot Sala.

centrum_sportlov

David Kibirige blev ovan matchhjälte efter sent segermål mot Sala i 88:e minuten. Matchen var mållös i paus men tolv minuter in i andra satte Rasmus Edin 1-0, det stod sig dock bara några minuter innan Sala kvitterade.

Sala var på slutet nära segern efter kanonläge för Velat Ucmaz rapporterar salahebyfotboll.se, men i anfallet efter var det David Kibirige som slog till. Det var även stundtals hetsigt på planen men bara totalt tre varningar delades ut varav två till MIK, dessutom blev tränare Kaj Eskelinen på nytt avvisad efter 73 minuter.

Märsta kan i teorin knipa kvalplats till tvåan men måste gå fullt samtidigt som förlorar samtliga tre matcher som återstår. Dessutom behöver MIK passera Vaksala i tabellen som har en poäng tillgodo. Närmast för Märsta väntar Västerås IK redan nu på onsdag.

FC Arlanda inledde med seger

Fotboll FC Arlanda inledde försäsongsmatcherna på lördagen med en seger mot Division 2-laget Sundbyberg: - Laget står för en bra match och vinner rättvist, säger sportchefen Eddie Khalaf

sigtuna_bygglov

Wings får kvala sig kvar

Ishockey Det blev värsta tänkbara scenario för Wings på söndagen. Förlust mot Sollentuna och dessutom vann Hanviken vilket innebär att Wings får kvala.

forskontor
februari

Talangen flyttas upp

Handboll Skånela IF förstärker från och med i höst med talangen Alva Näsbrandt från de egna leden: - Under säsongen 2017/2018 har utvecklingskurvan pekat rakt uppåt och hon har tagit ett stort ansvar i HF SIF och gjort mycket mål genom sitt skytte för vårt utvecklingslag, kommenterar Hasse Juslin, tränare i HIF SIF.

video

Karlsson: Hade aldrig kunna drömma om det

Ishockey Första drömmen var att spela i NHL för wingsfostrade William Karlsson, nu inte bara spelar han i NHL utan han har även skjutit in 30 mål under en och samma säsong: - Det hade jag aldrig kunnat drömma om, men nu är jag här och det är väl bara att fortsätta, säger han till Sportbladet efter 4-1-segern mot Edmonton i morse.

Marmenlind till AIK

Ishockey Wingsfostrade Daniel Marmenlind uppges vara klar för SHL-jagande AIK enligt sajten hockeynews.se

Rosers vann svår bortamatch

Innebandy Rosersbergs IK vann den svåra bortamatchen mot Sandviken på söndagen med 6-4: - Att Sandviken borta är en tuff bortamatch visste vi sedan tidigare. Laget har endast förlorat hemma en gång det senaste året så vi visste att det krävdes något extra, uppger sportchefen Fredrik Raschke för märsta.nu

Så spelas derbyna

Fotboll Svenska Fotbollförbundet har fastställt matcherna för Division 3 Norr Svealand och datum för det första derbyt mellan FC Arlanda-Märsta IK.

EXTRA

Föreningar går samman på damsidan

Fotboll Sigtuna IF och Rosersbergs IK inleder ett samarbete på damsidan och under 2018 kommer både representationslag och juniorlag gå under benämningen RIK/SIF.

outsider_defacto
Festspecialisten – Standard
objekt4
vuxentutbildning
Norra Redovisningshuset
objekt2
connys
sigtunavatten_feb
objekt3
matcher_skanela
standard_ridskola
standard