klippdagar
Foto: Insändarbild/Elektra Marmo/Arkiv

Tredje raka segern för MIK

Märsta IK tog tredje raka segern och noterade femte matchen utan förlust efter 2-1 borta mot Sala.

marstac_aug

David Kibirige blev ovan matchhjälte efter sent segermål mot Sala i 88:e minuten. Matchen var mållös i paus men tolv minuter in i andra satte Rasmus Edin 1-0, det stod sig dock bara några minuter innan Sala kvitterade.

Sala var på slutet nära segern efter kanonläge för Velat Ucmaz rapporterar salahebyfotboll.se, men i anfallet efter var det David Kibirige som slog till. Det var även stundtals hetsigt på planen men bara totalt tre varningar delades ut varav två till MIK, dessutom blev tränare Kaj Eskelinen på nytt avvisad efter 73 minuter.

Märsta kan i teorin knipa kvalplats till tvåan men måste gå fullt samtidigt som förlorar samtliga tre matcher som återstår. Dessutom behöver MIK passera Vaksala i tabellen som har en poäng tillgodo. Närmast för Märsta väntar Västerås IK redan nu på onsdag.

hockeyettan

Wings vann E4-derbyt

Ishockey Wings satte lite grus i maskineriet på Väsbys planer för att ta plats i AllEttan med en seger i E4-derbyt på söndagen.

farbrorbla_host2017
defacto_panorama_boka_mote
extra

William hyllades efter nya mål

Ishockey William Karlssons satte sitt åttonde och nionde mål under natten mot Los Angeles: - Det kändes bra, särskilt i första, vi vann matchen där, sa William efter matchen till NHL.com

Klar seger för Skånela mot GT Söder

Handboll Skånela besegrade GT Söder på söndagen med komfortabla 24-18: - Det känns skönt som fan, en stabil insats, fram för allt bakåt, sa tränare Fredrik Söderberg efter matchen.

jul2018
Video

Nya poäng från Karlsson

Ishockey William Karlsson satte sitt sjunde mål och sin sjunde assist under natten vilket för honom upp som trea i den interna poängligan.

happy_homes_sommar
Gräsroten 2017

Så mycket får din förening från Svenska spel

Sport Kommunens föreningar får dela på drygt 120 000 kronor från Svenska Spels gräsroten: - Gräsroten manifesterar på ett bra sätt Svenska Spels engagemang för svensk idrott. Det är genom Gräsroten vi är med och bidrar till ungdomsidrotten där grunden läggs för framgångar på planen och en förståelse för idrottens kärna, kamratskap, tolerans och inkludering. I Stockholm ser vi ett ökat engagemang för Gräsroten där antalet supportrar har ökat med 13 procent det senaste året. Helt fantastiskt, säger Lennart Käll, vd på Svenska Spel.

forskontor
skånela-tumba

Tredje segern för Skånela

Handboll Skånela tog en välbehövlig seger i Allsvenskan efter att ha besegrat Tumba med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen: - Jag bryr mig inte om hur det ser ut, bara vi vinner, sa Jimmy Karlsson, tränare, efter matchen.

Video

Succé i natt för William Karlsson

Ishockey Wingsfostrade William Karlsson är glödhet i NHL, i natt kom två nya mål mot Winnipeg: - Ha roligt så går det bra, sa William till Vegas hemsida efter matchen.

Kaj förlänger med Märsta IK

Fotboll Märsta IK har förlängt med Kaj Eskelinen över nästa säsong: - Vi är nöjda, spelarna är nöjda och Kaj är nöjd, säger Märsta IK:s ordförande Kristoffer Rydén.

Ny futsalförening i Märsta

Fotboll Sevdah IF är ny futsalförvening i Märsta och på söndag spelar man derby mot Märsta IK: - Det hela började i Norrbackaskolan där vi spelade fotboll och hade roligt ihop. Hela idén om att starta en förening och spela diverse turneringar kom från våra dagens medlemmar och spelare, berättar Amir Skenderovic.

hockeyettan

Skräll av Wings

Ishockey Wings skrällde när man plockade tre poäng mot tabellfemman Valbo på onsdagskvällen.

Märstaspelare i Upplandslaget

Fotboll Sju spelare, killar och tjejer, från Märsta IK har kommit med i Upplandslaget för vidare camper och provspel inför sommarens Elitläger.

lions_standard
frisyr2018
slutstation
agy2
colorama_jan
nfc_vinter
connys
standard
borg
dalgatan7b
matcher_skanela
steningeliden32
blackfriday
Festspecialisten – Standard
dogranch
yrkesutbildningen
standard_ridskola
skolgatan6d
Norra Redovisningshuset
cricketklubben