center_pan21
Foto: Jamshid Jamshidi

Tredje raka segern för Arlanda

FC Arlanda tog tredje raka segern i seriespelet efter 1-0 borta mot Franke.

centrum_artikel

Det var en tillknäppt historia på Råby IP i Västerås när Arlanda och Franke möttes. Maik Aslan knorrade in matchens enda mål på frispark i 44:e minuten.
– Vi står emot bra mot ett offensivt Franke och får utdelning på en frispark. En taktiskt bra match. En eloge till spelarna som sliter hårt i värmen, uppger tränaren Elias Charbachi för Aftonbladet.

centrum_helsida2020
connys_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

mp_host_helsida
helsida_var2021
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

dack-helsida
bostad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
bostad_outsider
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
connys
mp-outsider