defacto_pan2020
Insatsen på Västra Bangatan drog nästan 30 000 totala besök. Foto: Jamshid Jamshidi

Tre nya rekord för märsta.nu

I juli noterade märsta.nu tre nya rekord, dels ett veckorekord men även besöksrekord för unika och totala läsare.

centrum_artikel

Semestermånaden juli är ingen lugn månad nyhetsmässigt. märsta.nu noterade totalrekord för besök på en vecka 17-23 juli då 85 973 besök räknades in, dock stod sig rekordet för unika besök på en vecka som är ca 50 000 från slutet av december 2015. Juli innebar också rekord för unika och totala besök för juli månad med 62 500 unika och 236 000 totala.

Mest drog som väntat bevakningen av insatsstyrkan på Västra Bangatan med 29 500 visningar. Därefter artikeln om Märsta som högriskområde för terrorrekrytering med 7200 läsningar.

defacto_helsida
connys_helsida
dackskiftarna_helsida
ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
speedy_vinter_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

centrum_helsida2020
sigtunastad_helsida
2020_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

happyhomes_sommar2020

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh
connys
sigtuna_vatten_outsider
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider