moderaterna_panorama
Foto: Daniel Asplund/Swedavia

Tre nya linjer med Eurowings

Tre nya linjer med Eurowings

Eurowings som satsar på Arlanda med ett stort linjenät meddelar att man adderar tre linjer från Arlanda. Det är linjer till Köln, Kreta och Rhodos som lanseras i början av sommaren. En ny bas kommer även etableras som märsta.nu rapporterat om. Basen kommer innehålla fem plan och inkludera ett 20-tal linjer. Eurowings är Lufthansagruppens lågprisbolag och uppges tro på den svenska marknaden.

connys_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

ewas_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

marinan_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
liber_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
connys
swedol_outsider
ewas_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
nrh