defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Norwegian

Tre nya linjer från Arlanda till våren

Norwegian lanserar tre nya rutter från Arlanda med start våren 2020.

Norwegian meddelar på måndagen att det med start våren 2020 kommer tre nya linjer från Arlanda. Det norska flygbolaget ska starta rutter till Palanga i Litauen, Gdansk i Polen och Tivat i Montenegro.
– Vi välkomnar satsningen som Norwegian gör på Stockholmsregionen genom att öppna ytterligare utrikeslinjer från Arlanda. Intresset för den östeuropeiska marknaden växer alltmer. De nya linjerna ger bättre tillgänglighet till närliggande destinationer och våra grannländer i Baltikum vilket är viktigt för både privat- och affärsresenärer, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Norwegian uppger att det finns ett stort intresse för att upptäcka Östeuropa och att man därför är glada över att man kan erbjuda nya destinationer för resenärer i hela Skandinavien. Arlanda-Gdansk kommer att trafikeras fyra gånger i veckan, till Palanga blir det trafik två gånger i veckan och Tivat en gång i veckan.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
colorama_jul
teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_2019

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

teatergrillen_outsider
nrh
connys