bovard_sh
Foto: Pressbild

Tre miljoner samlades in till Röda Korset

Swedavias resenärer och medarbetare har bidragit med 3,1 miljoner kronor till Röda Korset.

rosta_sigtuna2

Swedavias VD Jonas Abrahamsson lämnade över en check på 3,1 miljoner kronor till Röda Korsets generalsekreterare Martin Ärnlöv på Arlanda. Pengarna har samlats in av resenärer på Swedavias flygplatser och flygplatsbolagets anställda.
– Vi är stolta över vårt långsiktiga samarbete med Röda Korset. Det gör mig väldigt glad att idag få lämna över våra resenärers och medarbetares bidrag till Röda Korsets viktiga arbete för människor som lever i utsatthet runtomkring i världen och i Sverige, säger Jonas Abrahamsson i ett pressmeddelande.

Samarbetet mellan Swedavia och Röda Korset sträcker sig flera år tillbaka i tiden. Man kan lämna pengar i särskilda insamlingskärl som finns på flygplatser, både i svensk och utländsk valuta. Pengarna från Swedavia kan användas till 4300 katastrofpaket som Röda Korset bistår med till behövande i utsatta länder. Man hjälper också till med läxhjälp och språkträning för unga i Sverige.
– Fler människor än någonsin, 130 miljoner, behöver humanitär hjälp för att klara sina liv och även i Sverige ser vi utsattheten öka, kommenterar Martin Ärnlöv.

Framåt för näringslivet i kommunen

Näringsliv Näringslivet i Sigtuna kommun har förbättrats en aning enligt en enkätundersökning som Svenskt Näringsliv gjort: - Sigtuna kommun har varit tydliga i sin ambition att förbättra det lokala företagsklimatet. Det återspeglar sig i vår undersökning, kommenterar Annika Bröms, regionchef på Svenskt Näringsliv.

nationaldag_helsida

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

oppning_helsida

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

mp_eu

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

varfest_helsida
moderaternamaj
rosta_sigtuna2
nationaldag_helsida
happyhomes_2019
bonava_maj_helsida

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

mp_eu_outsider
sap_outsider_eu
defacto_outsider
colorama_april
nationaldag_out
connys
oppning_outsider
rosta_sigtuna
bonava_maj_outsider
fme_outsider
moderaterna_maj_outsider
nrh
v_eu
sh_bovard_out
ridskola2019_outsider
sh_oppet