center_pan21
Foto: Arkiv

Tre avlidna på två månader

Sedan i maj har tre personer i kommunen avlidit med covid-19.

Dödsfallen bland kommuninvånare med covid-19 minskar kraftigt i kommunen. I mitten av maj, 19:e, var det 108 avlidna. Idag drygt två månader senare är antalet 111 avlidna. Mellan 19/5-11/6 var det en avliden i kommunen och sedan dess har totalt tre kommuninvånare avlidit med covid-19. Totalt under pandemin har alltså 111 kommuninvånare mist livet med covid-19. I början av juli innan restriktionerna släppte var antalet 110. Sedan 1:a juli har en kommuninvånare avlidit med covid-19. I Region Stockholm har 4364 mist livet med covid-19.

Källa: Socialstyrelsen och FHM.

bostad_helsida
eldsjal-helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

connys_helsida
andersojag
defacto_helsida
centrum_helsida2020

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

2020_helsida
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
connys
ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
eldsjal-outsider
swedol_outsider
mp-outsider
nrh