moderaterna_riksdag
Jim Frick valdes in i travets Hall of fame 2019Foto: Svensk Travsport

Travprofilen har avlidit

Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

centrum_artikel

Jim Frick som flyttade in till Sigtuna 2017 har nu avlidit efter en tids sjukdom. Jim blev 68 år. Han är en av de allra största inom svensk travsport och invald i travets hall of fame. 2010 var han med om en allvarlig incident i sambandet travtävling där han kastades ur culkyn. De senaste åren rehabiliterades han på WE i Sigtuna stad och gjorde stora framsteg.

I höstas diagnostiserades han med prostatacancer skriver Expressen och på lördagen avled han. Han blev 68 år gammal.
– Vi i familjen kommer att sakna en stark personlighet som in i det sista inte var rädd för att göra sin röst hörd, hälsar Daniel Frick och resten av familjen, via Expressen.

Frick blev champion 51 gånger och tog 5000 segrar med olika hästar sedan 1971. Han vann även stora lopp i Italien och Frankrike enligt Expressen.

connys_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

defacto_helsida
handbollsskola

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

happyhomes_sommar2020
mod_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
connys
nrh
centrum_sommar_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider