center_pan21
Jim Frick valdes in i travets Hall of fame 2019Foto: Svensk Travsport

Travprofilen har avlidit

Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

Jim Frick som flyttade in till Sigtuna 2017 har nu avlidit efter en tids sjukdom. Jim blev 68 år. Han är en av de allra största inom svensk travsport och invald i travets hall of fame. 2010 var han med om en allvarlig incident i sambandet travtävling där han kastades ur culkyn. De senaste åren rehabiliterades han på WE i Sigtuna stad och gjorde stora framsteg.

I höstas diagnostiserades han med prostatacancer skriver Expressen och på lördagen avled han. Han blev 68 år gammal.
– Vi i familjen kommer att sakna en stark personlighet som in i det sista inte var rädd för att göra sin röst hörd, hälsar Daniel Frick och resten av familjen, via Expressen.

Frick blev champion 51 gånger och tog 5000 segrar med olika hästar sedan 1971. Han vann även stora lopp i Italien och Frankrike enligt Expressen.

helgens matcher

RIK kan säkra avancemang

Fotboll Viktiga matcher i slutomgångarna. RIK kan säkra plats till Division 4 vid seger samtidigt som Märsta IK tar poäng mot Unik.

2020_helsida
defacto_helsida
fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Bara en vecka återstår av seriespelet i de flesta serier. Här är resultaten för bygdens lag från den gångna helgen.

andersojag
division 2

Ytterligare ett tungt nederlag

Fotboll FC Arlanda åkte på ännu ett tungt nederlag i Division 2 och degraderingen kommer snart vara ett faktum både i teorin och praktiken.

centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Skånela vann premiären

Handboll Skånela vann premiären av Herrallsvenskan med 34-29 efter en stark första halvlek: - Fem mål upp på Varberg är vi nöjda med, fram för allt vår första halvlek, sa tränare Jimmy Karlsson.

happyhomes_sommar2020
coronakrisen

Satsar på sportis för att locka ungdomarna till idrotten

Sport Taxorna inom kultur- och fritidsverksamheten höjs inte för 2022: - Fokus för nästa år är att fortsätta stötta föreningarna att få tillbaka de medlemmar som lämnat verksamheterna under pandemin, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

helsida_var2021
connys_helsida
bostad_helsida
mp_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

eldsjal-helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
nrh
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
eldsjal-outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
connys