defacto_pan2020

Trasiga trafikljus lagas på måndag

Trafikljusen vid korsningen Västra Bangatan/Stationsgatan har varit ur funktion, först på måndag kommer reparationen att ske.

centrum_artikel

Under veckan har trafikljus i korsningen Västra Bangatan/Stationsgatan blinkat gult. Inga allvarliga incidenter har skett trots att ljusen varit ur funktion. Nu meddelar kommunen att reparationen kommer att ske på måndag 9/11. Följ skyltar och trafikregler tillsvidare, uppmanar Trafikkontoret.

dackskiftarna_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

Moderaterna_helsida2021
2020_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
connys_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

rentawreck_helsida
sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh
speedy_vinter2020_outsider
rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider
moderaterna_sigtuna
sigtunastad_outsider
dackskiftarna_outsider