defacto_pan2020
Lulles TransportFoto: Insändarbild

Transportföretaget ännu ett Gasellföretag i kommunen

Lulles Transport Sweden AB från Märsta nominerades också till Gasellföretag av dagens Industri.

centrum_artikel

märsta.nu rapporterade tidigare i höst om att ABS Wheels utsågs till Gasellföretag. Ännu ett företag som fick diplom som Gasellföretag 2018 var Lulles Transport Sweden AB, företaget har 16 anställda och arbetar inom transport. Ägare är Martin Chruzander som var med på DI Gasell och tog emot diplomet tillsammans med trafikledaren Martin Olofsson.

Företaget har mer än fördubblat sin omsättning från 2013 till 2017, vid senaste bokslutet var omsättningen 21,7 miljoner kronor och man gjorde en vinst på en miljon kronor.

teatergrillen_helsida
aretslarling

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

sportlov_sigtuna
speedy_helsida
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

salong_elisabeth_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
connys
teatergrillen_outsider
nrh