arlandagk_panorama
Lulles TransportFoto: Insändarbild

Transportföretaget ännu ett Gasellföretag i kommunen

Lulles Transport Sweden AB från Märsta nominerades också till Gasellföretag av dagens Industri.

banner_juni_artikel

märsta.nu rapporterade tidigare i höst om att ABS Wheels utsågs till Gasellföretag. Ännu ett företag som fick diplom som Gasellföretag 2018 var Lulles Transport Sweden AB, företaget har 16 anställda och arbetar inom transport. Ägare är Martin Chruzander som var med på DI Gasell och tog emot diplomet tillsammans med trafikledaren Martin Olofsson.

Företaget har mer än fördubblat sin omsättning från 2013 till 2017, vid senaste bokslutet var omsättningen 21,7 miljoner kronor och man gjorde en vinst på en miljon kronor.

sbrf_helsida

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

midsommar_valsta_helsida

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

happyhomes_2019
banner_juni_helsida
defacto_helsida
oppning_helsida
fme_helsida

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

defacto_outsider
fme_outsider
sh_oppet
midsommar_valsta_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
sbrf_outsider
nrh
sh_bovard_out
oppning_outsider
connys