centrum_tvaar
Lulles TransportFoto: Insändarbild

Transportföretaget ännu ett Gasellföretag i kommunen

Lulles Transport Sweden AB från Märsta nominerades också till Gasellföretag av dagens Industri.

centrum_tvaar

märsta.nu rapporterade tidigare i höst om att ABS Wheels utsågs till Gasellföretag. Ännu ett företag som fick diplom som Gasellföretag 2018 var Lulles Transport Sweden AB, företaget har 16 anställda och arbetar inom transport. Ägare är Martin Chruzander som var med på DI Gasell och tog emot diplomet tillsammans med trafikledaren Martin Olofsson.

Företaget har mer än fördubblat sin omsättning från 2013 till 2017, vid senaste bokslutet var omsättningen 21,7 miljoner kronor och man gjorde en vinst på en miljon kronor.

Ny affär i hamn för Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade utökar samarbetet med Swerock och ska sköta ballasttransporter till Swerock: - För att kunna transportera det här krävs specialanpassade fordon, berättar Staffan Haglund, affärsområdeschef för bygg och anläggning på Märsta Förenade.

ridskola_2019_helsida
EXTRA

WE etablerar ännu en anläggning i Sigtuna

Näringsliv WE har tecknat avtal med Lidl om att etablera i deras nya fastighet i Sigtuna stadsängar 2020: - Med vår anläggning i Sigtuna stadsängar hoppas vi kunna erbjuda fler människor träning på sina villkor och bidra till ett friskare samhälle, säger grundarna av WE Niklas Wikegård och Jonas Eriksson i ett gemensamt uttalande.

defacto_helsida

MaskinExpo tillbaka i maj

Näringsliv MaskinExpo kommer tillbaka i vår efter ett års uppehåll: - 2017 års besökare uppskattade det nya, kompakta mässområdet så det har vi kvar, säger Carina Tegelberg, marknadschef för MaskinExpo.

arlandagolf
connys
happyhomes_2019
sangensemble
karby_varme1
sigtunavatten_standard

Synsam Märsta blev Årets butik

Näringsliv Synsam i Märsta har utsetts till årets franchisebutik inom Synsam Sverige: - Vi blev väldigt överraskade av att bli årets franchise butik 2018 eftersom vi är en av de minsta butikerna inom Synsam, säger ägaren Ann-Charlotte Berglund till märsta.nu

sh_oppet
extravaganza_outsider
karby2
defacto_outsider
ridskola2019_outsider