sap_pan
Foto: Transavia France

Transavia lanserar ytterligare linje

Det franska lågprisbolaget lanserar ny linje till Lyon från Arlanda.

Transavia kommer inom kort att starta med linjen till Paris Orly från Arlanda, men nu startar man även linjen till Lyon. Totalt har man därmed tre linjer till Frankrike från Arlanda, i somras startade man till Montpellier. Arlanda-Lyon trafikeras på lördagar i slutet av januari till mitten av april. Transavia meddelar samtidigt att rutten till Paris förlängs över kommande sommar. Intresset för att resa uppges vara stort.

centrum_sommar2022_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

mp_helsida_april
social_helsida
helsida_sfs
pantamera_avc_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

connys_helsida
defacto_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

ewas_helsida

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
ewas_outsider
swedol_outsider
connys
pantamera_out
nrh
sfs_out
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
outsider_social
event_outsider
centrum_sommar_outsider2022