moderater_pan_sommar
Foto: Transavia France

Transavia återetablerar linje till södra Frankrike

Transavia France etablerar en linje mellan Arlanda och franska Montpellier med start i juni.

Från 11:e juni kommer Transavia France att etablera en linje mellan Arlanda-Montpellier. Rutten trafikeras en gång i veckan till och med 13:e augusti. Man kommer att flyga med en Boeing 737 800. Enligt Swedavia är den sydfranska medelhavskusten populär från Sverige samt att det finns svenska studenter i orådet. Linjen var populär innan pandemin slog till förra året. Via Montellier kan man också nå stora delar av Medelhavsområdet.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

connys_helsida
helsida_sfs
mp_helsida_april

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

kso_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
pantamera_out
kso-duell_out
connys
sfs_out
swedol_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider