center_pan21
Foto: Transavia France

Transavia återetablerar linje till södra Frankrike

Transavia France etablerar en linje mellan Arlanda och franska Montpellier med start i juni.

Från 11:e juni kommer Transavia France att etablera en linje mellan Arlanda-Montpellier. Rutten trafikeras en gång i veckan till och med 13:e augusti. Man kommer att flyga med en Boeing 737 800. Enligt Swedavia är den sydfranska medelhavskusten populär från Sverige samt att det finns svenska studenter i orådet. Linjen var populär innan pandemin slog till förra året. Via Montellier kan man också nå stora delar av Medelhavsområdet.

mp_host_helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
andersojag
connys_helsida
defacto_helsida
eldsjal-helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
eldsjal-outsider
andersojag_outsider
bostad_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh