defacto_pan2020
Foto: Transavia France

Transavia återetablerar linje till södra Frankrike

Transavia France etablerar en linje mellan Arlanda och franska Montpellier med start i juni.

centrum_artikel

Från 11:e juni kommer Transavia France att etablera en linje mellan Arlanda-Montpellier. Rutten trafikeras en gång i veckan till och med 13:e augusti. Man kommer att flyga med en Boeing 737 800. Enligt Swedavia är den sydfranska medelhavskusten populär från Sverige samt att det finns svenska studenter i orådet. Linjen var populär innan pandemin slog till förra året. Via Montellier kan man också nå stora delar av Medelhavsområdet.

Lokala småföretag bidrar med 3 av 10 skattekronor

Näringsliv Kommunens småföretag bidrar med nästan 3 av 10 skattekronor som går till kommunkassan: - Varje skattekrona i kommunen måste skapas innan den kan fördelas inom välfärden och vår rapport visar tydligt att det är småföretagen som står för en väldigt stor del av notan, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

2020_helsida
defacto_helsida
sigtunastad_helsida
speedy_vinter_helsida
rentawreck_helsida

Nordic Wellnes till Märsta Centrum

Näringsliv Nordic Wellness har tecknat avtal med FastPartner om att etablera i Märsta Centrum: - För oss är det viktigt att finnas i levande miljöer, innebärande många besökare till centrumet, boende och mängder av företag, vilket vi får här i Märsta Centrum, kommenterar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

ridskola2020_helsida
dackskiftarna_helsida
Moderaterna_helsida2021
happyhomes_sommar2020
coronakrisen

Därför är Sigtuna hårdast drabbat av pandemin

Näringsliv märsta.nu rapporterade i helgen om att Sigtuna är den kommun i länet som drabbats hårdast pandemin: – Det är väldigt, väldigt allvarligt för oss. Under 2020 hade vi den snabbast växande arbetslösheten i landet, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_helsida2020

Näringslivet har tappat mer än var femte krona

Näringsliv Sigtuna kommuns näringsliv har tappat mer än var femte krona i omsättning under pandemin: - Sigtunas negativa utveckling är starkt kopplat till dess närhet till Arlanda och att vi har haft en stor nedgång i det internationella resandet, säger Stefan Westerberg på Stockholms Handelskammare.

vardcentral_helsida

Hotellägaren: Vaccinet nödvändigt för att restriktioner ska hävas

Näringsliv Lotta Giesenfeld Boman hoppas att vaccinet ska rädda hennes hotell och branschen från vad hon kallar "coronahelvetet".

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh
moderaterna_sigtuna
sigtunastad_outsider
rentawreck_outsider
connys