defacto_pan2020
Rebecca KrantzFoto: Insändarbild

Träningsevent samlar in pengar mot barnsexhandel

Rebecca Krantz arrangerar ett träningsevent på Clarion där 100 procent av intäkterna går till ECPAT Sverige, en barnrättsorganisation som arbetar mot barnsexhandel bland annat.

centrum_artikel

Eventet Move by Heart arrangeras på Clarion Hotel Arlanda 12:e oktober. Det är ett träningsevent som Rebecca Krantz håller i, deltagarna får betala en summa för att vara med och överskottet från intäkterna går till barnrättsorganisationen ECPAT som arbetar mot barnsexhandel.
– Ett så stort och viktigt problem att lyfta, då många unga idag drabbas just för sociala medier och spel som Minecraft, säger Rebecca Krantz

Clarion Horek Arlanda upplåter lokal till eventet kostnadsfritt, Rebecka uppmanar boende i kommunen att vara med. Förra året hölls ett liknande event på Artipelag som lyckades dra in över 100 000 kronor.
– Ju fler som kommer, desto mer pengar till ECPAT Sverige, fortsätter Rebecca.

2020_helsida
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

happyhomes_sommar2020
branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

defacto_helsida
meko_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
meko_outsider