moderaterna_riksdag
Rebecca KrantzFoto: Insändarbild

Träningsevent samlar in pengar mot barnsexhandel

Rebecca Krantz arrangerar ett träningsevent på Clarion där 100 procent av intäkterna går till ECPAT Sverige, en barnrättsorganisation som arbetar mot barnsexhandel bland annat.

centrum_artikel

Eventet Move by Heart arrangeras på Clarion Hotel Arlanda 12:e oktober. Det är ett träningsevent som Rebecca Krantz håller i, deltagarna får betala en summa för att vara med och överskottet från intäkterna går till barnrättsorganisationen ECPAT som arbetar mot barnsexhandel.
– Ett så stort och viktigt problem att lyfta, då många unga idag drabbas just för sociala medier och spel som Minecraft, säger Rebecca Krantz

Clarion Horek Arlanda upplåter lokal till eventet kostnadsfritt, Rebecka uppmanar boende i kommunen att vara med. Förra året hölls ett liknande event på Artipelag som lyckades dra in över 100 000 kronor.
– Ju fler som kommer, desto mer pengar till ECPAT Sverige, fortsätter Rebecca.

happyhomes_sommar2020

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

connys_helsida
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

handbollsskola
defacto_helsida
mod_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
centrum_sommar_out
connys
nrh
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider