centrum_jul_panorama
Rebecca KrantzFoto: Insändarbild

Träningsevent samlar in pengar mot barnsexhandel

Rebecca Krantz arrangerar ett träningsevent på Clarion där 100 procent av intäkterna går till ECPAT Sverige, en barnrättsorganisation som arbetar mot barnsexhandel bland annat.

defacto_jul_artikel

Eventet Move by Heart arrangeras på Clarion Hotel Arlanda 12:e oktober. Det är ett träningsevent som Rebecca Krantz håller i, deltagarna får betala en summa för att vara med och överskottet från intäkterna går till barnrättsorganisationen ECPAT som arbetar mot barnsexhandel.
– Ett så stort och viktigt problem att lyfta, då många unga idag drabbas just för sociala medier och spel som Minecraft, säger Rebecca Krantz

Clarion Horek Arlanda upplåter lokal till eventet kostnadsfritt, Rebecka uppmanar boende i kommunen att vara med. Förra året hölls ett liknande event på Artipelag som lyckades dra in över 100 000 kronor.
– Ju fler som kommer, desto mer pengar till ECPAT Sverige, fortsätter Rebecca.

ica_oktober
defacto_jul
greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
centrum_jul_helsida
fme_oktober
tp_helsida
julbord_helsida
bildådet

Ordförande: Ingen förhöjd risk mot Vikingahallen

Nyheter Skånelaiter som varit oroliga efter händelsen i lördags då en bil körde in genom fasaden kan vara lugna: - Polisen betraktar det som en isolerad händelse och det finns ingen förhöjd risk på Vikingahallen, skriver ordföranden Magnus Larsson på Facebook.

happyhomes_2019
greeknight_outsider
julshow_outsider
connys
trainingpartner_jobb_outsider
valsta_tomte_outsider
nrh
julbord
tp_outsider
colorama_april2