abs_pask
Rebecca KrantzFoto: Insändarbild

Träningsevent samlar in pengar mot barnsexhandel

Rebecca Krantz arrangerar ett träningsevent på Clarion där 100 procent av intäkterna går till ECPAT Sverige, en barnrättsorganisation som arbetar mot barnsexhandel bland annat.

centrum_artikel

Eventet Move by Heart arrangeras på Clarion Hotel Arlanda 12:e oktober. Det är ett träningsevent som Rebecca Krantz håller i, deltagarna får betala en summa för att vara med och överskottet från intäkterna går till barnrättsorganisationen ECPAT som arbetar mot barnsexhandel.
– Ett så stort och viktigt problem att lyfta, då många unga idag drabbas just för sociala medier och spel som Minecraft, säger Rebecca Krantz

Clarion Horek Arlanda upplåter lokal till eventet kostnadsfritt, Rebecka uppmanar boende i kommunen att vara med. Förra året hölls ett liknande event på Artipelag som lyckades dra in över 100 000 kronor.
– Ju fler som kommer, desto mer pengar till ECPAT Sverige, fortsätter Rebecca.

defacto_helsida
2020_helsida
marina_helsida
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

centrum_helsida2020
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

speedy_helsida
festspec_corona_helsida
ridskola2020_helsida
happy_homes_mars
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
festspec_corona_outsider