sommar
Rebecca KrantzFoto: Insändarbild

Träningsevent samlar in pengar mot barnsexhandel

Rebecca Krantz arrangerar ett träningsevent på Clarion där 100 procent av intäkterna går till ECPAT Sverige, en barnrättsorganisation som arbetar mot barnsexhandel bland annat.

Eventet Move by Heart arrangeras på Clarion Hotel Arlanda 12:e oktober. Det är ett träningsevent som Rebecca Krantz håller i, deltagarna får betala en summa för att vara med och överskottet från intäkterna går till barnrättsorganisationen ECPAT som arbetar mot barnsexhandel.
– Ett så stort och viktigt problem att lyfta, då många unga idag drabbas just för sociala medier och spel som Minecraft, säger Rebecca Krantz

Clarion Horek Arlanda upplåter lokal till eventet kostnadsfritt, Rebecka uppmanar boende i kommunen att vara med. Förra året hölls ett liknande event på Artipelag som lyckades dra in över 100 000 kronor.
– Ju fler som kommer, desto mer pengar till ECPAT Sverige, fortsätter Rebecca.

defacto_helsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
sommar_centrum
EXTRA

Här är barnen som ploggar på idrotten

Ung & Student SVT:s Lilla Aktuellt besökte i veckan Steningehöjdens skola för att skolans elever "ploggar": - Vi har hitills ploggat med elever i år 2-6 men tanken är att alla elever på skolan ska plogga, säger idrottsläraren Jessica Brissman.

arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
connys
nrh