event_panorama
Nu kan man då trängselskatten i sin digitala brevlådaFoto: Transportstyrelsen

Trängselskatten kommer digitalt

Trängselskatten kommer att skickas digitalt från Transportstyrelsen: - Vi rekommenderar fordonsägare att skaffa sig en digital brevlåda. De digitala utskicken gör det säkrare och lättare, säger Jonas Maran, verksamhetsutvecklare för trängselskatt på Transportstyrelsen.

Två miljoner personer har redan skaffat sig en digital brevlåda och många ska ha efterfrågat att trängselskatten kommer digitalt. Från och med 17:e januari kommer de som idag tar emot papperspost och har en digital brevlåda för myndighetspost att få infrastrukturavgifter och trängselskatt digitalt:
– Vi rekommenderar fordonsägare att skaffa sig en digital brevlåda. De digitala utskicken gör det säkrare och lättare. Det här är ett viktigt steg i Transportstyrelsens arbete med att digitalisera och effektivisera kommunikationen med fordonsägarna, säger Jonas Maran, verksamhetsutvecklare för trängselskatt på Transportstyrelsen.

pantamera_avc_helsida
helsida_sfs

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

mp_helsida_april
ewas_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
social_helsida

Brand på Broholmen

Blåljus Det brinner på Broholmen i Sigtuna och brandkåren är på plats med sin brandbåt för att släcka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
pantamera_out
ewas_outsider
centrum_sommar_outsider2022
sfs_out
event_outsider
outsider_social
moderat_outsider
nrh
mp_outsider2022