center_pan21
Nu kan man då trängselskatten i sin digitala brevlådaFoto: Transportstyrelsen

Trängselskatten kommer digitalt

Trängselskatten kommer att skickas digitalt från Transportstyrelsen: - Vi rekommenderar fordonsägare att skaffa sig en digital brevlåda. De digitala utskicken gör det säkrare och lättare, säger Jonas Maran, verksamhetsutvecklare för trängselskatt på Transportstyrelsen.

centrum_artikel

Två miljoner personer har redan skaffat sig en digital brevlåda och många ska ha efterfrågat att trängselskatten kommer digitalt. Från och med 17:e januari kommer de som idag tar emot papperspost och har en digital brevlåda för myndighetspost att få infrastrukturavgifter och trängselskatt digitalt:
– Vi rekommenderar fordonsägare att skaffa sig en digital brevlåda. De digitala utskicken gör det säkrare och lättare. Det här är ett viktigt steg i Transportstyrelsens arbete med att digitalisera och effektivisera kommunikationen med fordonsägarna, säger Jonas Maran, verksamhetsutvecklare för trängselskatt på Transportstyrelsen.

defacto_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

dack-helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020
flygskola_helsida
oppethus_helsida
happyhomes_sommar2020

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

2020_helsida
connys_helsida
julmarknad_helsida
mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

flygskolan_outsider
centrum_sommar_out
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppethus_outsider
mp-outsider
julmarknad_outsider