center_pan21
Obs! Bilden är en arkivbild och den aktuella krogen har inget med artikeln att göra.Foto: Magasinet

Trängsel kontrolleras på krogar, restauranger och kaféer

I fredags inledde kommunens inspektörer kontroller av trängsel.

Kommunen startade i fredags sitt arbete med att kontrollera trängsel på restauranger, barer och kaféer. Det är inspektörer från Miljö- och hälsoskyddsförvaltningen som gör kontrollerna. Om något ställe bryter mot rekommendationerna om trängsel så kan man få anmärkning.

De nya reglerna som Folkhälsomyndigheten utfärdat för att minska smittspridning innebär att man inte får ha trängsel i köer, vid bord, bufféer eller bardiskar. Besökare måste hålla avstånd mellan varandra. Besökare ska äta och dricka sittandes vid bord och personal ska bära ut beställningarna.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

2020_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
dack-helsida
defacto_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

jul2021
julmarknad_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

valsta-jul_helsida
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

valsta_jul_outsider
connys
jul_outsider
nrh
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
julmarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
swedol_outsider