defacto_pan
"Chippen" och Henrik Karlsson förlänger med Skånela. Foto: Magnus Granhagen

Tränarduon får förlängt

Mitt i det stundande kvalet får tränarduon, Fredrik ”Chippen” Söderberg och Henrik Karlsson, i Skånela förlängt kontrakt.

banner_juni_artikel

Skånela är en seger från Elitserien, oavsett om man lyckas med det eller inte så är tränarduon Fredrik Söderberg och Henrik Karlsson klara för två år till.
– För framtiden är det bra att vi får kontinuitet på tränarsidan oavsett om den blir i Elitserien eller Allsvenskan säger Hasse Jusslin, damansvarig i Skånela.

Under två års tid har Söderberg och Karlsson basat för Skånela. Söderberg har högre tränarutbildning medan Karlsson både spelat och tränat kullarna 96-99 som nu är på väg in eller har spelare i A-lagstruppen. Skånelas målsättning är att på sikt vara etablerat i Elitserien. Hasse Juslin säger att man behöver stabilitet och jobba målmedvetet med varandra.
– Tränarduon personifierar också den starka kultur och lojalitet som finns hos många människor i Skånela IF vilket vi är extra glada för.

sigtunavatten_standard
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

happyhomes_2019
sbrf_helsida
defacto_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

ica_valsta_choklad
banner_juni_helsida
fme_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

midsommar_valsta_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

colorama_april2
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

midsommar_valsta_outsider
colorama_april
connys
sbrf_outsider
fme_outsider
nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar