defacto_pan2020
"Chippen" och Henrik Karlsson förlänger med Skånela. Foto: Magnus Granhagen

Tränarduon får förlängt

Mitt i det stundande kvalet får tränarduon, Fredrik ”Chippen” Söderberg och Henrik Karlsson, i Skånela förlängt kontrakt.

centrum_artikel

Skånela är en seger från Elitserien, oavsett om man lyckas med det eller inte så är tränarduon Fredrik Söderberg och Henrik Karlsson klara för två år till.
– För framtiden är det bra att vi får kontinuitet på tränarsidan oavsett om den blir i Elitserien eller Allsvenskan säger Hasse Jusslin, damansvarig i Skånela.

Under två års tid har Söderberg och Karlsson basat för Skånela. Söderberg har högre tränarutbildning medan Karlsson både spelat och tränat kullarna 96-99 som nu är på väg in eller har spelare i A-lagstruppen. Skånelas målsättning är att på sikt vara etablerat i Elitserien. Hasse Juslin säger att man behöver stabilitet och jobba målmedvetet med varandra.
– Tränarduon personifierar också den starka kultur och lojalitet som finns hos många människor i Skånela IF vilket vi är extra glada för.

salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

sportlov_sigtuna
teatergrillen_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

connys_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

speedy_helsida
happyhomes_2019
centrum_helsida2020
nrh
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
connys
sportlov_sigtuna_outsider
teatergrillen_outsider