centrum_jul_panorama
"Chippen" och Henrik Karlsson förlänger med Skånela. Foto: Magnus Granhagen

Tränarduon får förlängt

Mitt i det stundande kvalet får tränarduon, Fredrik ”Chippen” Söderberg och Henrik Karlsson, i Skånela förlängt kontrakt.

defacto_jul_artikel

Skånela är en seger från Elitserien, oavsett om man lyckas med det eller inte så är tränarduon Fredrik Söderberg och Henrik Karlsson klara för två år till.
– För framtiden är det bra att vi får kontinuitet på tränarsidan oavsett om den blir i Elitserien eller Allsvenskan säger Hasse Jusslin, damansvarig i Skånela.

Under två års tid har Söderberg och Karlsson basat för Skånela. Söderberg har högre tränarutbildning medan Karlsson både spelat och tränat kullarna 96-99 som nu är på väg in eller har spelare i A-lagstruppen. Skånelas målsättning är att på sikt vara etablerat i Elitserien. Hasse Juslin säger att man behöver stabilitet och jobba målmedvetet med varandra.
– Tränarduon personifierar också den starka kultur och lojalitet som finns hos många människor i Skånela IF vilket vi är extra glada för.

fme_oktober
sigtunavatten_standard
trainingpartner_jobb_helsida

Fem medaljer på SM

Fotboll Kim Taekwondo har varit på SM i Borlänge och kom hem med två guld, ett silver och två brons.

happyhomes_2019
centrum_jul_helsida
julbord_helsida
colorama_jul
defacto_jul
tp_helsida

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

connys
greeknight_outsider
julbord
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider