defacto_pan
"Chippen" och Henrik Karlsson förlänger med Skånela. Foto: Magnus Granhagen

Tränarduon får förlängt

Mitt i det stundande kvalet får tränarduon, Fredrik ”Chippen” Söderberg och Henrik Karlsson, i Skånela förlängt kontrakt.

marstakalaset_artikel

Skånela är en seger från Elitserien, oavsett om man lyckas med det eller inte så är tränarduon Fredrik Söderberg och Henrik Karlsson klara för två år till.
– För framtiden är det bra att vi får kontinuitet på tränarsidan oavsett om den blir i Elitserien eller Allsvenskan säger Hasse Jusslin, damansvarig i Skånela.

Under två års tid har Söderberg och Karlsson basat för Skånela. Söderberg har högre tränarutbildning medan Karlsson både spelat och tränat kullarna 96-99 som nu är på väg in eller har spelare i A-lagstruppen. Skånelas målsättning är att på sikt vara etablerat i Elitserien. Hasse Juslin säger att man behöver stabilitet och jobba målmedvetet med varandra.
– Tränarduon personifierar också den starka kultur och lojalitet som finns hos många människor i Skånela IF vilket vi är extra glada för.

kontor_thaifong
ica_valsta_choklad
sommar
happyhomes_2019

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

sommar_centrum
colorama_april2
marstakalas_helsida

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

colorama_april
connys
nrh
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider