event_panorama

Tränarbyte i FC Arlanda

FC Arlanda och Fredrik Dahlin går skilda vägar redan efter två omgångar.

FC Arlanda har inlett säsongen på sämsta tänkbara sätt med två raka nederlag och 1-6 i målskillnad. Nu skriver klubben på sin hemsida att Fredrik Dahlin som varit huvudtränare sedan i början av året lämnar sitt uppdrag:
– Det har varit en rolig utmaning att få vara med och sätta ihop A-laget som idag består av ett gäng fantastiskt duktiga och drivna spelare. I och med en möjlighet som dykt upp vilken passar mitt familjeliv bättre så har jag valt att avsluta mitt uppdrag tidigare, men jag är säker på att min efterträdare och alla spelare kan ta FC Arlanda till nästa nivå.

Enligt FC Arlanda pågår rekryteringen och man väntas presentera en efterträdare inom kort. Närmast för FC Arlanda väntar Gamla Upsala IF på lördag klockan 16.00 i Uppsala. Nästa hemmamatch spelas 19:e juni mot Enskede.

mp_helsida_april
social_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
helsida_sfs
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
pantamera_out
nrh
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
event_outsider
swedol_outsider
outsider_social
moderat_outsider
sfs_out
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider