moderater_pan_sommar

Tränarbyte i FC Arlanda

FC Arlanda och Fredrik Dahlin går skilda vägar redan efter två omgångar.

centrum_artikel

FC Arlanda har inlett säsongen på sämsta tänkbara sätt med två raka nederlag och 1-6 i målskillnad. Nu skriver klubben på sin hemsida att Fredrik Dahlin som varit huvudtränare sedan i början av året lämnar sitt uppdrag:
– Det har varit en rolig utmaning att få vara med och sätta ihop A-laget som idag består av ett gäng fantastiskt duktiga och drivna spelare. I och med en möjlighet som dykt upp vilken passar mitt familjeliv bättre så har jag valt att avsluta mitt uppdrag tidigare, men jag är säker på att min efterträdare och alla spelare kan ta FC Arlanda till nästa nivå.

Enligt FC Arlanda pågår rekryteringen och man väntas presentera en efterträdare inom kort. Närmast för FC Arlanda väntar Gamla Upsala IF på lördag klockan 16.00 i Uppsala. Nästa hemmamatch spelas 19:e juni mot Enskede.

helsida_var2021
bostad_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

dack-helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

happyhomes_sommar2020

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_out
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
connys