centrum_host
Nya Drivelab Big får en ny infart från E4:anFoto: Illustration/Arlandastad Holding

Training Partner hyr 5000 kvm i nya stadsdelen vid Arlandastad

Nya Drivelab Big som ska byggas mellan väg 263 och E4:an får en storkund i Training Partner som hyr 5000 kvadratmeter och flyttar hela sin verksamhet från Västerås till Arlandastad.

Training Partner har redan idag verksamhet i Arlandastad, nuvarande Motortown, men från och med oktober 2017 har man hyrt 5000 kvadratmeter i nya Drivelab Big. Drivelab kommer även att få en ny avfart från E4:an som märsta.nu redan rapporterat om. En helt ny stadsdel kommer även att utvecklas i området. Redan i höst kommer infartsvägen att börja byggas.
– Närheten till Arlanda är oslagbar och med flytten från Västerås, vill vi helt enkelt göra det enklare för våra kunder inom besiktning och tunga fordon. Vi vill vara där våra kunder är – säger Peter Olofsson, VD och ägare Training Partner Nordic AB.

Drivelab Big kommer enligt ägaren Arlandastad Holding AB att bli en permanent mässa, mötes och utbildningsplats. Visionen är att skapa Sveriges enda internationella mötesplats och mässa. I området finns sedan tidigare även intilliggande testbanor, träningscenter och hotell. Ett nytt hotell är också under uppförande vid Motortown.

centrum_host_helsida

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Näringsliv Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

defacto_mustach_helsida
agy_oppethus

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

ica_oktober
greeknighthelsida
fme_oktober
connys
greeknight_outsider
nrh
colorama_april2
agy_oppethus_outsider