moderat_sommar
Drivelab Big byggs öster om E4:an vid Eurostop.Foto: Pressbild
Stora ytor med 11 meter i takhöjd.Foto: Pressbild
Moderna konferensrumFoto: Pressbild
AnläggningenFoto: Pressbild

Training Partner flyttar in i Drivelab Big

Tidigare i veckan startade Training Partner sin verksamhet i nya Drivelab Big: - Med våra nya faciliteter i DRIVELAB BIG, tillsammans med den utökning vi gör i DRIVELAB Center, på andra sidan motorvägen, får vi nu hela 15 000 kvadratmeter utbildnings- och eventlokaler optimerade för fordonsbranschen, med Norra Europas bästa läge, säger Peter Olofsson, ägare och styrelseordförande i Training Partner.

centrum_artikel

Drivelab Big öster om E4:an är nu öppen i och med att Training Partner öppnat upp verksamheten för sina 4500 kvadratmeter. I fastigheten kommer man att ha stora möjligheter till utbildning, produktlanseringar och annat för tung fordonsindustri. Tidigare fanns större delen av den tunga verksamheten i Västerås. Dessutom har man ett antal toppmoderna konferensrum och samlingsytor till sitt förfogande.

Stort intresse för utbildningar
Enligt Training Partner har det varit stort intresse för att boka in utbildningar bland personbilstillverkare. Närheten till Arlanda är en viktig faktor samt det faktum att man kan göra mycket på anläggningen. Training Partner har också planer på att bygga ytterligare ca 10 000 kvadratmeter inom Drivelab Big. Bolaget har idag ca 75 anställda.

sommar_sigtuna2020
centrum_helsida2020
kaa_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta
2020_helsida
defacto_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna
marina_helsida
speedy_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

studeravidare_helsida
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
kaa_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
nrh
speedy_outsider