eurosko_december
Drivelab Big byggs öster om E4:an vid Eurostop.Foto: Pressbild
Stora ytor med 11 meter i takhöjd.Foto: Pressbild
Moderna konferensrumFoto: Pressbild
AnläggningenFoto: Pressbild

Training Partner flyttar in i Drivelab Big

Tidigare i veckan startade Training Partner sin verksamhet i nya Drivelab Big: - Med våra nya faciliteter i DRIVELAB BIG, tillsammans med den utökning vi gör i DRIVELAB Center, på andra sidan motorvägen, får vi nu hela 15 000 kvadratmeter utbildnings- och eventlokaler optimerade för fordonsbranschen, med Norra Europas bästa läge, säger Peter Olofsson, ägare och styrelseordförande i Training Partner.

marstac_aug

Drivelab Big öster om E4:an är nu öppen i och med att Training Partner öppnat upp verksamheten för sina 4500 kvadratmeter. I fastigheten kommer man att ha stora möjligheter till utbildning, produktlanseringar och annat för tung fordonsindustri. Tidigare fanns större delen av den tunga verksamheten i Västerås. Dessutom har man ett antal toppmoderna konferensrum och samlingsytor till sitt förfogande.

Stort intresse för utbildningar
Enligt Training Partner har det varit stort intresse för att boka in utbildningar bland personbilstillverkare. Närheten till Arlanda är en viktig faktor samt det faktum att man kan göra mycket på anläggningen. Training Partner har också planer på att bygga ytterligare ca 10 000 kvadratmeter inom Drivelab Big. Bolaget har idag ca 75 anställda.

dackia_vinter2018

easyJet storsatsar på Arlanda

Näringsliv Från och med i mars kommer easyJet att flyga hela 14 gånger i veckan mellan Arlanda-Berlin: - Det är mycket glädjande att easyJet fortsätter att satsa på Arlanda, säger Swedavias flygmarknadsdirektör Elizabeth Axtelius i ett pressmeddelande.

magget_dejt
forsmaleri
happy_homes_sommar

Han blir ny näringslivschef i kommunen

Näringsliv Mathias Forsberg blir ny näringslivschef efter Christer Wikström som tagit över som kommundirektör: - Det finns mycket logistiskt att jobba med i Sigtuna som jag kan ta med mig härifrån. Kommunerna liknar varandra ganska mycket. Sigtuna bygger mycket bostäder och ligger också i utkanten. Sedan är det Arlanda-biten som ska bli väldigt spännande, säger Mathias Forsberg till BålstaBladet.

forskontor

Premiärturen till Miami invigdes

Näringsliv SAS premiärflög sin nya linje mellan Arlanda-Miami under söndagen: - Vi är mycket glada att SAS fortsätter att öka sitt utbud på Arlanda med ytterligare en interkontinental direktlinje, säger lizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Mäklare ger stöd på 20 olika språk

Näringsliv Jennyfer Namazi på Fastighetsbyrån i Märsta Sigtuna kommer att erbjuda språkstöd för de köpare eller säljare som inte talar svenska eller behöver hjälp att förstå alla lagar och regler kring en fastighetsaffär på sitt egna språk: - Vi vet att det kan vara komplicerat att genomföra en bostadsaffär och i våra samtal med konsumenter märker vi att språkbarriärer förstärker svårigheterna påtagligt, säger Jennyfer i ett pressmeddelande.

SAS satsar ännu mer på Arlanda

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Jysk byter lokal i Arlandastad

Näringsliv JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

matcher_skanela
slutstation
lions_standard
solrosvagen28
connys
frisyr2018
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
jul2018
nfc_vinter
standard
agy2
yrkesutbildningen
julgranshamtning
cricketklubben
lindvagen27
jul2018
colorama_jan
vanster_mote
blackfriday