defacto_panorama
Drivelab Big byggs öster om E4:an vid Eurostop.Foto: Pressbild
Stora ytor med 11 meter i takhöjd.Foto: Pressbild
Moderna konferensrumFoto: Pressbild
AnläggningenFoto: Pressbild

Training Partner flyttar in i Drivelab Big

Tidigare i veckan startade Training Partner sin verksamhet i nya Drivelab Big: - Med våra nya faciliteter i DRIVELAB BIG, tillsammans med den utökning vi gör i DRIVELAB Center, på andra sidan motorvägen, får vi nu hela 15 000 kvadratmeter utbildnings- och eventlokaler optimerade för fordonsbranschen, med Norra Europas bästa läge, säger Peter Olofsson, ägare och styrelseordförande i Training Partner.

Drivelab Big öster om E4:an är nu öppen i och med att Training Partner öppnat upp verksamheten för sina 4500 kvadratmeter. I fastigheten kommer man att ha stora möjligheter till utbildning, produktlanseringar och annat för tung fordonsindustri. Tidigare fanns större delen av den tunga verksamheten i Västerås. Dessutom har man ett antal toppmoderna konferensrum och samlingsytor till sitt förfogande.

Stort intresse för utbildningar
Enligt Training Partner har det varit stort intresse för att boka in utbildningar bland personbilstillverkare. Närheten till Arlanda är en viktig faktor samt det faktum att man kan göra mycket på anläggningen. Training Partner har också planer på att bygga ytterligare ca 10 000 kvadratmeter inom Drivelab Big. Bolaget har idag ca 75 anställda.

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

socialutmarkelse

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

sportfiskebanner2
happy_homes_juli
steningeslottsommar
vuxenutbildning2

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

sigtunavatten_standard
objekt3
forskontor
outsider_moderat
connys
yearlingsales
veterankraft_standard
objekt4
sap_outsider
Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
val2018
nfc_vinter
outsider_defacto
objekt2