defacto_panorama_mustasch
Drivelab Big byggs öster om E4:an vid Eurostop.Foto: Pressbild
Stora ytor med 11 meter i takhöjd.Foto: Pressbild
Moderna konferensrumFoto: Pressbild
AnläggningenFoto: Pressbild

Training Partner flyttar in i Drivelab Big

Tidigare i veckan startade Training Partner sin verksamhet i nya Drivelab Big: - Med våra nya faciliteter i DRIVELAB BIG, tillsammans med den utökning vi gör i DRIVELAB Center, på andra sidan motorvägen, får vi nu hela 15 000 kvadratmeter utbildnings- och eventlokaler optimerade för fordonsbranschen, med Norra Europas bästa läge, säger Peter Olofsson, ägare och styrelseordförande i Training Partner.

Drivelab Big öster om E4:an är nu öppen i och med att Training Partner öppnat upp verksamheten för sina 4500 kvadratmeter. I fastigheten kommer man att ha stora möjligheter till utbildning, produktlanseringar och annat för tung fordonsindustri. Tidigare fanns större delen av den tunga verksamheten i Västerås. Dessutom har man ett antal toppmoderna konferensrum och samlingsytor till sitt förfogande.

Stort intresse för utbildningar
Enligt Training Partner har det varit stort intresse för att boka in utbildningar bland personbilstillverkare. Närheten till Arlanda är en viktig faktor samt det faktum att man kan göra mycket på anläggningen. Training Partner har också planer på att bygga ytterligare ca 10 000 kvadratmeter inom Drivelab Big. Bolaget har idag ca 75 anställda.

sigtunavatten_standard

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Näringsliv Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

defacto_mustach_helsida
happyhomes_2019

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

agy_oppethus
fme_oktober

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

centrum_host_helsida
greeknighthelsida
ica_oktober
nrh
colorama_april2
agy_oppethus_outsider
connys
greeknight_outsider