centrum_host
Drivelabområdet i ArlandastadFoto: Pressbild

Training Partner expanderar i Arlandastad

Training Partner i Arlandastad expanderar sin verksamhet med att hyra 15 000 kvadratmter av Arlandastad Holding i Drivelabområdet.

Training Partner Nordic AB etablerade verksamhet i Arlandastad 2010 och flyttade kort därefter permanent från Nyköping. Under åren som gått har man utökat och utökat sin verksamhet och nu kommer den att omfatta 15 000 kvadratmeter i Drivelab Center. I oktober flyttar man in i ytterligare 5000 kvadratmeter av det nybyggda mäss- och utbildningsområdet Drivelab Big. Dessutom kommer den omfattande utbildningen av besiktningstekniker att flyttas från Västerås.
– Vi växer och utvecklas kontinuerligt med behoven hos våra kunder inom fordonsindustrin.
För oss har därför det nära samarbetet med Arlandastad Holding, med deras flexibilitet och lyhördhet varit en mycket viktig beståndsdel i vår tillväxt, kommenterar Peter Olofsson, ägare och styrelseordförande i Training Partner Nordic AB.

sigtunavatten_standard

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

greeknighthelsida
ica_oktober

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

fme_oktober
defacto_mustach_helsida
centrum_host_helsida
happyhomes_2019

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

connys
nrh
greeknight_outsider
colorama_april2