Drivelabområdet i ArlandastadFoto: Pressbild

Training Partner expanderar i Arlandastad

Training Partner i Arlandastad expanderar sin verksamhet med att hyra 15 000 kvadratmter av Arlandastad Holding i Drivelabområdet.

centrum_artikel

Training Partner Nordic AB etablerade verksamhet i Arlandastad 2010 och flyttade kort därefter permanent från Nyköping. Under åren som gått har man utökat och utökat sin verksamhet och nu kommer den att omfatta 15 000 kvadratmeter i Drivelab Center. I oktober flyttar man in i ytterligare 5000 kvadratmeter av det nybyggda mäss- och utbildningsområdet Drivelab Big. Dessutom kommer den omfattande utbildningen av besiktningstekniker att flyttas från Västerås.
– Vi växer och utvecklas kontinuerligt med behoven hos våra kunder inom fordonsindustrin.
För oss har därför det nära samarbetet med Arlandastad Holding, med deras flexibilitet och lyhördhet varit en mycket viktig beståndsdel i vår tillväxt, kommenterar Peter Olofsson, ägare och styrelseordförande i Training Partner Nordic AB.

connys_helsida
sommarlov_helsida
studenten2020_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

defacto_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

speedy_helsida
kcbygg_helsida
studeravidare_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

studenten2020_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider