bostadsformedling
Kristoffer Tamsons (M), trafikregionråd, tog del av Transdevs arbete med att få ut fler chaufförer i kollektivtrafiken.Foto: Pressbild

Trafikregionrådet besökte Märsta

Trafikregionrådet Kristoffer Tamsons (M) besökte Transdevs depå i Märsta för att ta del av hur nya busschaufförer från andra bolag hämtats in till S-trafiken.

centrum_artikel

55 busschaufförer från Flygbussarna och Merresor har hämtats in till Transdev under coronakrisen för att köra i kollektivtrafiken:
– Just nu pågår mängder av liknande initiativ runt om i hela länet. Det är imponerande att här se hur Transdev, Flygbussarna och Merresor här har varit innovativa i att säkra kollektivtrafiken i Sigtuna över en svår tid, säger Kristoffer Tamssons (M), trafikregionråd.

Tamsons besökte Märsta med anledning av initiativet att plocka in chaufförer från andra bolag. Nu är det ute i kollektivtrafiken inte bara i Sigtuna utan resten av länet.
– Initiativet vi har med Flygbussarna och Merresor är viktigt för att vi ska fortsätta utveckla trafiken mitt i dessa oroliga tider. Det känns fantastiskt att se att kollegor inom Transdev och inom branschen arbetar tillsammans för att se till att de som behöver, kan resa. Jag ser fram emot att välkomna ännu fler nya bussförare och jag tackar så klart alla mina förare som gör en fantastisk insats varje dag, säger Niclas Flodin, Affärschef Märsta hos Transdev.

speedy_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
sommar_sigtuna2020
marina_helsida
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020

Folktandvården testar digitala möten

Nyheter Folktandvården Stockholm inför digitala möten: - –Digitala vårdtjänster är populära och efterfrågas i ökad grad, säger Eva Ljung, vd för Folktandvården Stockholm.

landsbygd_sigtuna_helsida

Tänk på detta vid åska

Nyheter Denna vecka kommer det vara risk för åskväder och i samband med det finns det anledning att skydda sig själv och sin egendom enligt Elsäkerhetsverket.

connys_helsida
brobygget_midgard_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_natur_sommar_outsider
nrh
centrum_sommar_out
speedy_outsider