moderat_jul_nyar
Två bilar krockade i korsningen Steningehöjden/väg 263Foto: Magnus Granhagen
Långa köer mot Stockholm efter olyckan vid Trafikplats RosersbergFoto: MMS-Bild

Trafikolyckor vid Steningehöjden och Rosersberg

Två olyckor inträffade i kommunen under kvällen. Både på E4:an vid Rosersberg och väg 263 vid Steningehöjden

Både väg 263 vid Steningehöjden och E4:an förbi Rosersberg mot Stockholm är avspärrade efter olyckor. Kraftiga köer har uppstått på vägarna. Trafikverket har meddelat att två bilar krockat på E4:an i vänster körfält.

På väg 263 krockade två bilar i korsningen vid Steningehöjden/Ölsta. Det ska enligt uppgift vara fråga om lättare personskador. Bärgare kallades ut för att få bort fordonen.

colorama_jul
Extra

uppdaterad Personrån i Sigtuna

Blåljus En person har under eftermiddagen rånats av flera gärningsmän i Sigtuna: - Någon form av tillhygge har använts i samband med rånet, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Polisens ledningscentral, till märsta.nu

sigtunavatten_standard
defacto_helsida
teatergrillen_helsida

Minister kallade till möte om ”social dumpning”

Politik Civilminister Lena Micko (S) bjöd in ett antal kommuner, bland annat Kramfors som anklagat Sigtuna för sk social dumpning, till ett möte om problemet: - Sigtuna har tagit ett extremt stort ansvar i mottagandet av nyanlända. Så stort att vi nu har landets fjärde största andel invånare med utrikisk härkomst, skriver kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) på Facebook

happyhomes_2019
EXTRA

Förvaltning varnade för patientsäkerhet på Arhem

Nyheter Förvaltningen varnade för att patientsäkerheten på Arhem äventyrades om man inte fick loss 900 000 kronor i oktober, majoriteten svarade då med att plocka bort ärendet från dagordningen: - Tjänsteskrivelsen är ett budgetärende och därför kan vi inte ta ett beslut i nämnden. Frågan om nattbemanning är dock högst aktuell. Vi avvaktar nu IVO:s tillsyn som sker i slutet av januari. Deras bedömning kommer att vara vägledande för hur vi hanterar frågan framöver, säger Josefin Brodd (M), nybliven ordförande i Äldre- och omsorgsnämnden.

teatergrillen_outsider
connys
nrh
sigtunavatten_outsider