centrum_panorama2020

Trafikolycka vid Plantagen

Två bilar krockade på väg 263 vid Plantagen under morgonen.

centrum_artikel

Brandkår larmades till en trafikolycka i korsningen väg 263/859 vid Plantagen under morgonen klockan 6.45. Två personbilar krockade och orsakade stora framkomlighetsproblem främst i riktning mot Märsta. Ett körfält stängdes av under insatsen och kring 8.30 var det åter fri framkomlighet. En person fick föras till sjukhus med okända skador.

speedy_helsida

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

happyhomes_2019
2020_helsida
connys_helsida

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

sportlov_sigtuna
salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida

Klart med vilka som tar över hemtjänsten

Nyheter Kommunstyrelsen fattade på måndag beslut om vilka som får i uppdrag att ta över hemtjänsten i kommunen.

defacto_helsida
sportlov_sigtuna_outsider
nrh
connys
teatergrillen_outsider
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider