defacto_pan2020

Trafikolycka vid Plantagen

Två bilar krockade på väg 263 vid Plantagen under morgonen.

Brandkår larmades till en trafikolycka i korsningen väg 263/859 vid Plantagen under morgonen klockan 6.45. Två personbilar krockade och orsakade stora framkomlighetsproblem främst i riktning mot Märsta. Ett körfält stängdes av under insatsen och kring 8.30 var det åter fri framkomlighet. En person fick föras till sjukhus med okända skador.

speedy_helsida
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

happy_homes_mars
defacto_helsida
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

festspec_corona_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida
marina_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

centrum_helsida2020

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
nrh
swedol_outsider