defacto_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Trafikolycka vid Märsta station

Två personbilar krockade vid Märsta station i eftermiddagstrafiken.

centrum_tvaar

Två personbilar krockade vid en utfart på Västra Bangatan vid Märsta station. Ingen person skadades i krocken som skedde i låg hastighet enligt polisen. Ett av fordonen ska ha missat högerregeln uppger Polisen för märsta.nu

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

ridskola_2019_helsida
icavalsta_semlor
karby_varme1
connys
banner_trerosor
defacto_helsida

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

arlandagolf
sangensemble
happyhomes_2019

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

ridskola2019_outsider
karby2
extravaganza_outsider
sh_oppet