centrum_panorama2020
Foto: MMS-Bild

Trafikolycka vid Arlandastad

Två personbilar krockade på väg 263 i höjd med Arlandastad vid 17-tiden: - Det var inga direkta personskador, uppger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel

Polis och ambulans kallades till väg 263 vid Arlandastad sedan två bilar krockat:
– Der var en bil som körde in i sidan på den andra och någon klagade på nacksmärtor, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

Ingen person ska behövt uppsöka sjukhus trots de initiala uppgifterna. Någon form av anmälan kommer att upprättas men det är i nuläget oklart om det är misstanke om brott.

connys_helsida
marina_helsida
kcbygg_helsida
studeravidare_helsida
speedy_helsida
sommarlov_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
studenten2020_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

swedol_outsider
kcbygg_outsider
marina_outsider
sommarlov_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider