defacto_pan
Ambulanshelikopter har kallats utFoto: Insändarbild
Kocken skedde mellan Lunda-TrostaFoto: Insändarbild

Allvarlig olycka på väg 273-Fördes till sjukhus med helikopter

Två personbilar krockade vid Trosta och en person som fick klippas ur bilen fördes med ambulanshelikopter till sjukhus: - Vi har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik, sen kanske det kan bli mer beroende på vad provresultat visar, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

banner_juni_artikel

Olyckan inträffade klockan 7 i morse vid Lunda på väg 273. Enligt Trafikverket är vägen stängd i båda riktningarna i samband med räddningsinsatsen. Vid 9-tiden beräknas det vara klart. Ambulanshelikopter kallades ut till olyckan och en person fick klippas ur en av bilarna och fördes med helikopter till sjukhus med okända skador, personen i den andra bilen klarade sig med lindriga skador. Det var mycket bilrester i vägbanan och när det sopats undan kommer vägen att öppnas upp.

Uppdaterad kl. 14.46

ica_valsta_choklad
defacto_helsida
fme_helsida
happyhomes_2019
colorama_april2
oppning_helsida
midsommar_valsta_helsida
sigtunavatten_standard

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

sbrf_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

sh_bovard_out
fme_outsider
midsommar_valsta_outsider
ridskola2019_outsider
connys
sh_oppet
nrh
colorama_april
sbrf_outsider
defacto_outsider
oppning_outsider