arlandagk_panorama
Ambulanshelikopter har kallats utFoto: Insändarbild
Kocken skedde mellan Lunda-TrostaFoto: Insändarbild

Allvarlig olycka på väg 273-Fördes till sjukhus med helikopter

Två personbilar krockade vid Trosta och en person som fick klippas ur bilen fördes med ambulanshelikopter till sjukhus: - Vi har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik, sen kanske det kan bli mer beroende på vad provresultat visar, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

centrum_pask

Olyckan inträffade klockan 7 i morse vid Lunda på väg 273. Enligt Trafikverket är vägen stängd i båda riktningarna i samband med räddningsinsatsen. Vid 9-tiden beräknas det vara klart. Ambulanshelikopter kallades ut till olyckan och en person fick klippas ur en av bilarna och fördes med helikopter till sjukhus med okända skador, personen i den andra bilen klarade sig med lindriga skador. Det var mycket bilrester i vägbanan och när det sopats undan kommer vägen att öppnas upp.

Uppdaterad kl. 14.46

fme_helsida

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

sigtunavatten_standard
colorama_april2

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

defacto_helsida
logistik_utbildning

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

centrum_pask_helsida
happyhomes_2019

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

bonava_helsida

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

ica_pask
sigtunavatten_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
fme_outsider
valsta_utveckling_2
ridskola2019_outsider
colorama_april
bonava_outsider