marsta_centrum_blackweekend
Ambulanshelikopter har kallats utFoto: Insändarbild
Kocken skedde mellan Lunda-TrostaFoto: Insändarbild

Allvarlig olycka på väg 273-Fördes till sjukhus med helikopter

Två personbilar krockade vid Trosta och en person som fick klippas ur bilen fördes med ambulanshelikopter till sjukhus: - Vi har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik, sen kanske det kan bli mer beroende på vad provresultat visar, säger Mats Eriksson vid Polisens ledningscentral.

oppethus_agy

Olyckan inträffade klockan 7 i morse vid Lunda på väg 273. Enligt Trafikverket är vägen stängd i båda riktningarna i samband med räddningsinsatsen. Vid 9-tiden beräknas det vara klart. Ambulanshelikopter kallades ut till olyckan och en person fick klippas ur en av bilarna och fördes med helikopter till sjukhus med okända skador, personen i den andra bilen klarade sig med lindriga skador. Det var mycket bilrester i vägbanan och när det sopats undan kommer vägen att öppnas upp.

Uppdaterad kl. 14.46

happy_homes_juli
oppethus_agy
EXTRA

Varnar för farlig lek på skolgård

Nyheter Sigtuna Märsta Gymnastikklubb varnar sina medlemmar för en ny lek som förekommit på skolgårdar. Bland annat ska det ha resulterat i att en flicka fick åka ambulans till sjukhus.

sportfiskebanner2
defacto_host2018
budget2019

Mer till skolor och äldreomsorgen

Politik Den borgerliga alliansen har lagt fram ett budgetförslag som ska gå igenom Kommunstyrelsen. I den ingår satsningar på förskola, skola, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg.

EXTRA

Kameraövervakning införs i Valsta

Nyheter Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

Barnahus för brottsutsatta barn invigt

Nyheter Barn som blir utsatta för brott i bland annat Sigtuna kommun hänvisas till Barnahus Stockholm Nord som ligger i Sollentuna: - Ett sammanslaget Barnahus innebär fler ärenden under samma tak, berättar Anna-Karin Åberg, t f chef för individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Sigtuna kommun.

connys
sbrf_sep
komvuxq3_4
skridskoskola
objekt4
nrh_lania
sportfiske_banner
objekt2
outsider
objekt3
colorama_vinter