centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Brottsmisstanke efter E4-olycka

Efter en trafikolycka i morse på E4:an vid Arlandastad har en person delgivits misstanke om brott.

defacto_jul_artikel

Vid 7.50-tiden i morse körde en bil in i ett räcke på E4:an södergående vid Arlandastad/Eurostop varpå trafiken i praktiken stod still under en dryg timmes tid. Två körfält stängdes av men det gick att passera olycksplatsen via vägrenen. Polisen har nu meddelat att föraren i bilen som orsakade olyckan delgivits misstanke om vårdslöshet i trafik. Det är oklart om någon skadats i olyckan.

Uppdaterad. 9.44

greeknighthelsida

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

sigtunavatten_standard

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

trainingpartner_jobb_helsida

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

ica_oktober
happyhomes_2019
julbord_helsida
tp_helsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

defacto_jul
colorama_jul

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

tp_outsider
connys
julbord
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
nrh