bostadsformedling

Trafikljus ur funktion i centrala Märsta

Trafikljusen förbi Nymärstagatan/Västra bangatan har vari ur funktion en tid: - Det är en tidsfråga innan något allvarligt inträffar, säger en märsta.nu-läsare.

centrum_artikel

Under flera veckors tid har trafikljusen förbi Västra Bangatan/Centrumleden varit ur funktion. Korsningen är en av Märstas mest trafikerade då det är en fyrvägskorsning med två övergångsställen. Fordon har väjningsplikt för gångtrafikanter på övergångsställena, högerregeln gäller således inte. Västra Bangatan är skyltad som huvudled och Nymärstagatan har skyltar för väjningsplikt. Sigtuna kommun meddelar att trafikljusen är felanmälda men att man väntar på åtgärd från entreprenör. Till och med idag har dock ingen olycka inträffat i korsningen. När ljusen kan åtgärdas är inte klart.

sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
connys_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

helsida_sommarlov
Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_sommar2020
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov