defacto_pan
Väg 263 är olycksdrabbad och ska nu få förbättrad säkerhetFoto: MMS-Bild

Olycksdrabbad korsning får trafikljus

Trafikverket kommer att sätta in trafiksignal vid den olycksdrabbade korsningen 263/273.

banner_juni_artikel

Väg 263 är kraftigt olycksdrabbat och incidenter inträffar i flera av korsningarna där varje månad. Nu har Trafikverket beslutat att inleda arbete med att trimma signalerna, bygga en ny anslutning från Arlandastad till korsningen vid Plantagen samt införa trafikljus in till Arlandaleden (korsning väg 263/273).

Trafikverket skriver att arbetet ska vara klart till våren 2017. En anslutning från Servogatan ska byggas till korsningen mot lv 859 (Plantagen) och en trafiksäker utfart från Söderby ska också byggas. Åtgärderna kommer inte att påverka hastighetsbegränsningen som är 70 km/h genom Arlandastad. Trafikverket skriver att arbetet ska ske med minska möjliga intrång i intilliggande omgivningar.

sigtunavatten_standard
sbrf_helsida
ica_valsta_choklad
oppning_helsida
defacto_helsida
happyhomes_2019
fme_helsida
midsommar_valsta_helsida

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

banner_juni_helsida

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

fme_outsider
colorama_april
oppning_outsider
nrh
midsommar_valsta_outsider
sh_bovard_out
connys
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet
sbrf_outsider