defacto_pan2020

Besvärligt på E4:an

Det har varit problematiskt på E4:an mellan Rosersberg-Märsta under snöovädret.

centrum_artikel

Lastbilar har kört fast på E4:an förbi Rosersberg. Vägen har stängts av i väntan på att bärgare ska få loss dem ur snön. Trafikverket uppger att det är stor påverkan på trafiken. Tidigast klockan 14.30 kan vägen öppnas upp.

Det har fallit mycket snö i kommunen, cirka en decimeter på kort tid över lunchtid. SMHI utfärdade en klass 1-varning för snöfall i länet vilket kan innebära störningar i vägtrafiken.

Sedan 14.30 är det återigen framkomlighet förbi Rosersberg men det råder halka mellan Väsby-Märsta i båda riktningar. Dessutom bärgas en lastbil vid E4S Trafikplats Märsta.

ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

meko_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
speedy_vinter_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
nrh