panorama_centrum
Valstabacken på måndagskvällenFoto: Magnus Granhagen

Trafikkaos i Valstabacken

Det råder trafikkaos i Valstabacken sedan flera bussar fastnat i snömodden.

Snösmockan slog till över kommunen under eftermiddagen. På de flesta håll har trafiken flutit på bra, dock är hastigheten lägre av förklarliga skäl på de flesta vägar. Men i Valstabacken är det stopp i båda riktningar sedan bussar fastnat. Det är cirka fyra bussar som står mellan Buregatan och Kungshörnet. Trafiken uppmanas välja andra vägar till och från Valsta.

En lastbil har även åkt av vägen på Skansvägen i Rosersberg. Där pågår bärgning och det är begränsad framkomlighet i Rosersbergs arbetsplatsområde.

Ytterligare en lastbil körde av E4:an norr om Måby vid 19.30. Bärgning pågår till och med ca 20.30.

sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

connys_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

mp_helsida_april

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida
2020_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

liber_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
marina_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
nrh
mp_outsider2022
swedol_outsider