sap_pan
Foto: Pressbild

Träffa tandläkaren online

Folktandvården lanserar digitala möten och den som inte har behov av ett fysiskt besök kan träffa en tandläkare online.

Med Folktandvården Online kan man boka ett digitalt vårdmöte med en tandläkare om man inte behöver komma in till någon av mottagningarna runt om i länet, bland annat Sigtuna och Märsta.
– Intresset för digitala vårdtjänster inom tandvården fortsätter att öka. Vi hjälper patienter med allt från tandvärk till barn som ramlat och slagit i tänderna. Ett digitalt vårdmöte kan underlätta extra under sommaren, säger Maja Lovbrandt, klinikchef på Folktandvården Online

7 av 10 digitala besökare behöver inte följa upp med ett fysiskt möte utan många gånger räcker det med råd och vägledning kring olika besvär. Det kan röra tandvärk, blåsor, sår i munnen eller problem med visdomständer. Andra frågor handlar om barns tänder som lösa mjölktänder, tänder som växer dubbelt eller råd om tandborstning. Tjänsten finns för alla stockholmare, man kan boka via appen Alltid Öppet. För vuxna kostar ett digitalt vårdmöte 200 kronor.

social_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
kso_helsida
helsida_sfs

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
outsider_social
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
kso-duell_out
sfs_out
mp_outsider2022
nrh
connys