sommar
Steninge slott Foto: Daniel Iskander

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

Trädgård och Uterum har sitt ursprung i Tällberg, Dalarna, men har även etablerat sig i Ängelholm och Motala. Nu får Stockholm/Upplands en mässa med ett geografiskt upptagningsområde på över en miljon invånare.
– Det ligger stor omsorg bakom varje plats där vi valt att etablera Trädgård och Uterum eftersom det unika med mässan är att vi utgår ifrån platsens utomhusmiljö och omgivning. När vi fick tips om Steninge Slottsby och var där och tittade sa det bara klick, säger Peter Isaksson, arrangör av mässan.

I samband med mässan arrangeras även en konstutställning där man kan skåda Linda Schiléns tavlor som är lämpade för utomhusbruk.
– Vi märker att Sigtuna blir mer och mer av en evenemangsdestination vilket vi är glada och stolta över. Vår geografiska placering, mittemellan Stockholm och Uppsala och närheten till Arlanda, i kombination med vår långa erfarenhet och tradition av att agera mötesplats för stora evenemang, gör oss till en stark kandidat för många olika typer av arrangemang, säger Anna Lakmaker, tf vd, Destination Sigtuna.

happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

arlanda_golf_juli
sommar_centrum
defacto_helsida
connys
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider