bovard_sh
Steninge slott Foto: Daniel Iskander

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

rosta_sigtuna2

Trädgård och Uterum har sitt ursprung i Tällberg, Dalarna, men har även etablerat sig i Ängelholm och Motala. Nu får Stockholm/Upplands en mässa med ett geografiskt upptagningsområde på över en miljon invånare.
– Det ligger stor omsorg bakom varje plats där vi valt att etablera Trädgård och Uterum eftersom det unika med mässan är att vi utgår ifrån platsens utomhusmiljö och omgivning. När vi fick tips om Steninge Slottsby och var där och tittade sa det bara klick, säger Peter Isaksson, arrangör av mässan.

I samband med mässan arrangeras även en konstutställning där man kan skåda Linda Schiléns tavlor som är lämpade för utomhusbruk.
– Vi märker att Sigtuna blir mer och mer av en evenemangsdestination vilket vi är glada och stolta över. Vår geografiska placering, mittemellan Stockholm och Uppsala och närheten till Arlanda, i kombination med vår långa erfarenhet och tradition av att agera mötesplats för stora evenemang, gör oss till en stark kandidat för många olika typer av arrangemang, säger Anna Lakmaker, tf vd, Destination Sigtuna.

eu_sap
v_eu_helsida
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

nationaldag_helsida
mp_eu
varfest_helsida
bonava_maj_helsida
moderaternamaj
oppning_helsida
happyhomes_2019

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

defacto_outsider
connys
mp_eu_outsider
sap_outsider_eu
ridskola2019_outsider
sh_oppet
nrh
v_eu
colorama_april
sh_bovard_out
nationaldag_out
fme_outsider
rosta_sigtuna
oppning_outsider
bonava_maj_outsider
moderaterna_maj_outsider