defacto_pan2020
Skottlossningen i Märsta drog över 9000 läsningarFoto: MMS-bild

Toppnyheter i oktober

Missade du några nyheter i oktober? Här har du de mest klickade artiklarna på märsta.nu

centrum_artikel

Oktober bjöd på marginell ökning jämfört med 2015. Antalet unika stannade på 48 776 stycken och de totala 228 000. Av årets samtliga tio månader är det enbart januari som överlevt från 2015, det vill säga alla andra månader har slagit motsvarande månad 2015. Totalt i år har trafiken ökat med 20 procent när det gäller unika och 8 procent för totala besök.

speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
dackskiftarna_helsida
defacto_helsida
sigtunastad_helsida
2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
connys_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

vardcentral_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys