center_pan21
Tony Karim är ny ägare av TeatergrillenFoto: Daniel Iskandar

Tony tar över klassiska Teatergrillen

Märstabon Tony Karim är ny ägare till Teatergrillen i Märsta: - Det blir lite amerikansk inspirerat, säger Tony till märsta.nu

centrum_artikel

Teatergrillen är en av de första grillarna i hela Stockholms län. Den har funnits i Märsta sedan 1958 och drivits av olika personer. Den nya ägaren sedan några veckor tillbaka är Tony Karim från Märsta. Han har 30-års erfarenhet av grill, pizza- och restaurangyrket.
– Det är spännande att få ta över Teatergrillen, många av kunderna var här som barn och nu kommer de hit med sina egna barn, det är mycket anor som man får förvalta på bästa sätt, säger Tony till märsta.nu

Inredningen är ny, det är amerikanskt i serveringen. Det finns också nya inslag på menyn, bland annat högrevsburgare. I övrigt är mycket av det klassiska från Teatergrillen kvar. Tony märker dock av att efterfrågan på vegetariskt och vegansk ökar, vilket han snappat upp.

Han är särskilt stolt över sin kebabsås som han använder till gyros och kyckling samt nötkebab. Den har prisats i Jönköping berättar han.
– Jag har lite planer för att utveckla grillen, fram för allt gäller det att göra bra mat som kommuninvånarna är nöjda med, sen kanske vi börjar med utkörning inom kort.

Tony är själv märstabo och bor i centrala Märsta med fru och barn. Tidigare har han mest arbetat i Uppsala och i Stockholm, att han nu får jobba lokalt betyder mycket.
– Alla som går härifrån är nöjda, det är kul att det jag ger bra resultat. Förhoppningsvis kan fler hitta tillbaka till Teatergrillen.

bostad_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida
dack-helsida

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

helsida_var2021
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

happyhomes_sommar2020
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

2020_helsida
defacto_helsida
vaccin
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
vaccin-outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
connys