defacto_pan2020
Tony Karim är ny ägare av TeatergrillenFoto: Daniel Iskandar

Tony tar över klassiska Teatergrillen

Märstabon Tony Karim är ny ägare till Teatergrillen i Märsta: - Det blir lite amerikansk inspirerat, säger Tony till märsta.nu

centrum_artikel

Teatergrillen är en av de första grillarna i hela Stockholms län. Den har funnits i Märsta sedan 1958 och drivits av olika personer. Den nya ägaren sedan några veckor tillbaka är Tony Karim från Märsta. Han har 30-års erfarenhet av grill, pizza- och restaurangyrket.
– Det är spännande att få ta över Teatergrillen, många av kunderna var här som barn och nu kommer de hit med sina egna barn, det är mycket anor som man får förvalta på bästa sätt, säger Tony till märsta.nu

Inredningen är ny, det är amerikanskt i serveringen. Det finns också nya inslag på menyn, bland annat högrevsburgare. I övrigt är mycket av det klassiska från Teatergrillen kvar. Tony märker dock av att efterfrågan på vegetariskt och vegansk ökar, vilket han snappat upp.

Han är särskilt stolt över sin kebabsås som han använder till gyros och kyckling samt nötkebab. Den har prisats i Jönköping berättar han.
– Jag har lite planer för att utveckla grillen, fram för allt gäller det att göra bra mat som kommuninvånarna är nöjda med, sen kanske vi börjar med utkörning inom kort.

Tony är själv märstabo och bor i centrala Märsta med fru och barn. Tidigare har han mest arbetat i Uppsala och i Stockholm, att han nu får jobba lokalt betyder mycket.
– Alla som går härifrån är nöjda, det är kul att det jag ger bra resultat. Förhoppningsvis kan fler hitta tillbaka till Teatergrillen.

speedy_vinter_helsida
defacto_helsida

Smashmallows släpper nytt

Nöjesnyheter Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

meko_helsida
året som gått

Positiva nyheter 2020

Nöjesnyheter Det var inte bara corona, bränder och brott som drog trafik till märsta.nu, det finns gott om positiva nyheter från 2020.

ridskola2020_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
coronapandemin

Flytt av Sigtuna World Voice

Kulturnyheter Sigtuna Scen och Teater flyttar Sigtuna World Voice till 2021 på grund av beslut från regeringen och Folkhälsomyndigheten att förbjuda allmänna sammankomster med fler än åtta personer.

prima_helsida
januari_helsida

Nu kan alla ta del av svinnrecepten

Nöjesnyheter Under november kommer hotellnätverken i kommunen att skapa mat av svinn:- Trots att våra medlemmar är mycket hårt drabbade av pandemin fortsätter de att med fullt fokus driva hållbarhetsfrågor för att minska det gemensamma klimatavtrycket, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna.

connys_helsida

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
moderat_outsider_jan
centrum_sommar_out
swedol_outsider
prima_outsider
meko_outsider
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider