centrum_panorama2020
Tony Karim är ny ägare av TeatergrillenFoto: Daniel Iskandar

Tony tar över klassiska Teatergrillen

Märstabon Tony Karim är ny ägare till Teatergrillen i Märsta: - Det blir lite amerikansk inspirerat, säger Tony till märsta.nu

Teatergrillen är en av de första grillarna i hela Stockholms län. Den har funnits i Märsta sedan 1958 och drivits av olika personer. Den nya ägaren sedan några veckor tillbaka är Tony Karim från Märsta. Han har 30-års erfarenhet av grill, pizza- och restaurangyrket.
– Det är spännande att få ta över Teatergrillen, många av kunderna var här som barn och nu kommer de hit med sina egna barn, det är mycket anor som man får förvalta på bästa sätt, säger Tony till märsta.nu

Inredningen är ny, det är amerikanskt i serveringen. Det finns också nya inslag på menyn, bland annat högrevsburgare. I övrigt är mycket av det klassiska från Teatergrillen kvar. Tony märker dock av att efterfrågan på vegetariskt och vegansk ökar, vilket han snappat upp.

Han är särskilt stolt över sin kebabsås som han använder till gyros och kyckling samt nötkebab. Den har prisats i Jönköping berättar han.
– Jag har lite planer för att utveckla grillen, fram för allt gäller det att göra bra mat som kommuninvånarna är nöjda med, sen kanske vi börjar med utkörning inom kort.

Tony är själv märstabo och bor i centrala Märsta med fru och barn. Tidigare har han mest arbetat i Uppsala och i Stockholm, att han nu får jobba lokalt betyder mycket.
– Alla som går härifrån är nöjda, det är kul att det jag ger bra resultat. Förhoppningsvis kan fler hitta tillbaka till Teatergrillen.

centrum_helsida2020
oppethus_helsida

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

defacto_helsida
connys_helsida
teatergrillen_helsida
happyhomes_50

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

teatergrillen_outsider
nrh
connys
oppethus_outsider