centrum_panorama2020
Tony Karim är ny ägare av TeatergrillenFoto: Daniel Iskandar

Tony tar över klassiska Teatergrillen

Märstabon Tony Karim är ny ägare till Teatergrillen i Märsta: - Det blir lite amerikansk inspirerat, säger Tony till märsta.nu

Teatergrillen är en av de första grillarna i hela Stockholms län. Den har funnits i Märsta sedan 1958 och drivits av olika personer. Den nya ägaren sedan några veckor tillbaka är Tony Karim från Märsta. Han har 30-års erfarenhet av grill, pizza- och restaurangyrket.
– Det är spännande att få ta över Teatergrillen, många av kunderna var här som barn och nu kommer de hit med sina egna barn, det är mycket anor som man får förvalta på bästa sätt, säger Tony till märsta.nu

Inredningen är ny, det är amerikanskt i serveringen. Det finns också nya inslag på menyn, bland annat högrevsburgare. I övrigt är mycket av det klassiska från Teatergrillen kvar. Tony märker dock av att efterfrågan på vegetariskt och vegansk ökar, vilket han snappat upp.

Han är särskilt stolt över sin kebabsås som han använder till gyros och kyckling samt nötkebab. Den har prisats i Jönköping berättar han.
– Jag har lite planer för att utveckla grillen, fram för allt gäller det att göra bra mat som kommuninvånarna är nöjda med, sen kanske vi börjar med utkörning inom kort.

Tony är själv märstabo och bor i centrala Märsta med fru och barn. Tidigare har han mest arbetat i Uppsala och i Stockholm, att han nu får jobba lokalt betyder mycket.
– Alla som går härifrån är nöjda, det är kul att det jag ger bra resultat. Förhoppningsvis kan fler hitta tillbaka till Teatergrillen.

ridskola2020_helsida
festspec_corona_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
marina_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

centrum_helsida2020
happy_homes_mars
defacto_helsida
2020_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider