moderaterna_sep2020
Tony MårtenssonFoto: Pressbild/Almtuna IS

Tony Mårtensson lägger av

Tony Mårtensson lägger ner hockeykarriären som innehållit bland annat VM-Guld och två KHL-titlar.

centrum_artikel

I en intervju med Hockeysverige.se meddelar Tony Mårtensson att karriären är över. Han har hunnit med 400 SHL-matcher, två SM-finaler, ett VM-guld, två KHL-titlar och spel i NHL.
– Dels fyller jag 40 i sommar. Jag känner att kroppen mår väldigt bra och jag har klarat mig ifrån allvarliga skador. Jag kan sluta efter eget val. Samtidigt tycker jag att det varit två bra avslutande säsonger. Framförallt den här säsongen där vi gjort något väldigt bra tillsammans i Almtuna, berättar Tony om beslutet för Hockeysverige.se

Han fostrades i dåvarande RA73 och debuterade i A-laget redan som 16-åring, han fortsatte studera på Märstagymnasiet och spela i Wings i Allsvenskan innan karriären tog vidare i Brynäs och därefter Anaheim i NHL. Som 24-åring var han tillbaka i Sverige och det blev spel med Linköping och ett lyckat samarbete med Mattias Weinhandl, därefter har han varit i KHL, Schweiz och slutligen Almtuna som han spelade två säsonger med innan han tog beslutet att lägga skridskorna på hyllan.

Han bor numera i Sigtuna med sin familj och har inte helt lagt ner hockeyn då han har kvar engagemang i Almtuna som assistent till sportchefen Björn Danielsson, för övrigt också en fd wingsspelare.

Klicka här för att läsa en längre intervju med Tony 

corner_helsida
landsbygdsdag
2020_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Tredje raka förlusten för Skånela

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Hammarby på fredagskvällen med 31-25: - Vi hamnar i underläge med 9-3 och Hammarby är bra, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

connys_helsida
boisigtuna
defacto_helsida
helgens matcher

Viktig match för FC Arlanda

Fotboll Rosersberg och Märsta IK har betydelselösa matcher, FC Arlanda måste vinna för att nå kvalplats till Division 2

meko_helsida
personal_sandstrom_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida
outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
personal_outsider
sigtuna_vatten_outsider
corner_outsider
nrh
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
budget_outsider