moderat_sommar
Tony MårtenssonFoto: Pressbild/Almtuna IS

Tony Mårtensson lägger av

Tony Mårtensson lägger ner hockeykarriären som innehållit bland annat VM-Guld och två KHL-titlar.

centrum_artikel

I en intervju med Hockeysverige.se meddelar Tony Mårtensson att karriären är över. Han har hunnit med 400 SHL-matcher, två SM-finaler, ett VM-guld, två KHL-titlar och spel i NHL.
– Dels fyller jag 40 i sommar. Jag känner att kroppen mår väldigt bra och jag har klarat mig ifrån allvarliga skador. Jag kan sluta efter eget val. Samtidigt tycker jag att det varit två bra avslutande säsonger. Framförallt den här säsongen där vi gjort något väldigt bra tillsammans i Almtuna, berättar Tony om beslutet för Hockeysverige.se

Han fostrades i dåvarande RA73 och debuterade i A-laget redan som 16-åring, han fortsatte studera på Märstagymnasiet och spela i Wings i Allsvenskan innan karriären tog vidare i Brynäs och därefter Anaheim i NHL. Som 24-åring var han tillbaka i Sverige och det blev spel med Linköping och ett lyckat samarbete med Mattias Weinhandl, därefter har han varit i KHL, Schweiz och slutligen Almtuna som han spelade två säsonger med innan han tog beslutet att lägga skridskorna på hyllan.

Han bor numera i Sigtuna med sin familj och har inte helt lagt ner hockeyn då han har kvar engagemang i Almtuna som assistent till sportchefen Björn Danielsson, för övrigt också en fd wingsspelare.

Klicka här för att läsa en längre intervju med Tony 

sigtunahem_sokbostad
2020_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
helsida_sommarlov
defacto_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

studeravidare_helsida
connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
nrh
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out