moderaterna_feb
Tony Mårtensson flyttar hem till Sigtuna för gott.Foto: Skärmdump/LHC Webb-TV

Tony lämnar Linköping

Det är nu officiellt att sigtunabon Tony Mårtensson lämnar Linköping i SHL rapporterar Expressen.

Tony Mårtensson kritade på för Linköping inför säsongen. Poängproduktionen har dock varit skral och nu när det vankas slutspel meddelar Tony att det är dags att lämna LHC rapporterar Expressen. Han stänger dock inte dörren för att fortsätta spela hockey.

Tony bor i Sigtuna och det finns klubbar både i SHL och Allsvenskan som kan vara intresserade av hans tjänster. Tony har dock själv deklarerat att han inte vill spela i Djurgården för att han är aik:are. Wingsfostrade Mårtensson är LHC:s bäste poängplockare genom tiderna. Han har även vunnit Gagarin Cup med SKA S:t Petersburg och spelat i en schweiziska ligan med Lugano.

foretagarlunch
kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

pedagog2018
Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

aretsforetag
video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

sigtuna_bygglov
forskontor

Kaptenen stannar i Skånela

Handboll Förlängningarna i Skånela kommer i rasande tempo och på bara en veckas tid har man gjort klart med flera nyckelspelare, nu har även kaptenen Isak Nielsen kritat på ett nytt kontrakt.

Lyckat Veteran-SM för IFK Märsta

Friidrott IFK Märsta har varit med en trupp på Veteran-SM i Västerås: - Det var ett lyckat mästerskap för klubben då vi tog fem guld, sex silver och tre brons, berättar Tomas Bengtsson i IFK Märsta.

Oavgjort för Arlanda mot Farsta

Fotboll FC Arlanda mötte FOC Farsta på lördagen och hämtade upp 0-3 till 3-3: - Vi får inte riktigt till det i den första halvleken samtidigt som Farsta gör det mycket bra, säger sportchefen Eddie Khalaf.

Resultaten från Vasaloppet

Sport Flera kommuninvånare samt åkare från lokala klubbar åkte Vasaloppet. Bäst gick det för Carola Eriksson som slutade på plats 89.

objekt2
matcher_skanela
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
objekt4
Festspecialisten – Standard
sangensemble
veterankraft_standard
objekt3
outsider_defacto
standard
nfc_vinter
standard_start
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset