moderaterna_tack
Tony Mårtensson flyttar hem till Sigtuna för gott.Foto: Skärmdump/LHC Webb-TV

Tony lämnar Linköping

Det är nu officiellt att sigtunabon Tony Mårtensson lämnar Linköping i SHL rapporterar Expressen.

Tony Mårtensson kritade på för Linköping inför säsongen. Poängproduktionen har dock varit skral och nu när det vankas slutspel meddelar Tony att det är dags att lämna LHC rapporterar Expressen. Han stänger dock inte dörren för att fortsätta spela hockey.

Tony bor i Sigtuna och det finns klubbar både i SHL och Allsvenskan som kan vara intresserade av hans tjänster. Tony har dock själv deklarerat att han inte vill spela i Djurgården för att han är aik:are. Wingsfostrade Mårtensson är LHC:s bäste poängplockare genom tiderna. Han har även vunnit Gagarin Cup med SKA S:t Petersburg och spelat i en schweiziska ligan med Lugano.

allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

hostfest_centrum
defacto_banner_sep
happy_homes_juli

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

defacto_host2018
valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

sbrf_sep
nfc_vinter
connys
sigtunavatten_standard
komvuxq3_4
objekt4
objekt3
outsider
Norra Redovisningshuset
sportfiske_banner
skanela_matcher18-19
objekt2