julbanner
Tony Mårtensson flyttar hem till Sigtuna för gott.Foto: Skärmdump/LHC Webb-TV

Tony lämnar Linköping

Det är nu officiellt att sigtunabon Tony Mårtensson lämnar Linköping i SHL rapporterar Expressen.

Tony Mårtensson kritade på för Linköping inför säsongen. Poängproduktionen har dock varit skral och nu när det vankas slutspel meddelar Tony att det är dags att lämna LHC rapporterar Expressen. Han stänger dock inte dörren för att fortsätta spela hockey.

Tony bor i Sigtuna och det finns klubbar både i SHL och Allsvenskan som kan vara intresserade av hans tjänster. Tony har dock själv deklarerat att han inte vill spela i Djurgården för att han är aik:are. Wingsfostrade Mårtensson är LHC:s bäste poängplockare genom tiderna. Han har även vunnit Gagarin Cup med SKA S:t Petersburg och spelat i en schweiziska ligan med Lugano.

fme_jul
allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

defacto_host2018

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

sportfiskebanner2

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

happy_homes_juli
icavalsta_julbanner
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

sigtuna_funkis

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

julbanner2
lager_bilnet
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

outsider
nrh_lania
funkis_2
objekt4
objekt2
vanster_jul
connys
objekt3
colorama_vinter
sigtunavatten_standard
komvuxq3_4