midsommar
Tony Mårtensson flyttar hem till Sigtuna för gott.Foto: Skärmdump/LHC Webb-TV

Tony lämnar Linköping

Det är nu officiellt att sigtunabon Tony Mårtensson lämnar Linköping i SHL rapporterar Expressen.

Tony Mårtensson kritade på för Linköping inför säsongen. Poängproduktionen har dock varit skral och nu när det vankas slutspel meddelar Tony att det är dags att lämna LHC rapporterar Expressen. Han stänger dock inte dörren för att fortsätta spela hockey.

Tony bor i Sigtuna och det finns klubbar både i SHL och Allsvenskan som kan vara intresserade av hans tjänster. Tony har dock själv deklarerat att han inte vill spela i Djurgården för att han är aik:are. Wingsfostrade Mårtensson är LHC:s bäste poängplockare genom tiderna. Han har även vunnit Gagarin Cup med SKA S:t Petersburg och spelat i en schweiziska ligan med Lugano.

brf_englamarken
EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

varen2018
vuxenutbildning2
sportfiskebanner2

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

sap_valet2018

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

sigtunavatten_standard
connys
objekt3
forskontor
standard_ridskola
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
outsider_moderat
objekt4
sap_outsider
vuxentutbildning
val2018
veterankraft_standard
objekt2
outsider_defacto