defacto_pan
Tony MårtenssonFoto: Pressbild/Almtuna IS

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

sportlov_centrum

Tony som ursprungligen är från Märsta bor numera i Sigtuna. Han startade sin hockeyresa i Wings och flyttade hemifrån när han skulle fylla 20. Efter 18 säsonger slår han sig nu ner i Sigtuna där han har hus. Karriären fortsätter i Almtuna, Allsvenskan, där han kan åka bil mellan träningarna och hemmet.
– Jag har haft kontakt med Almtuna under flera år och tycker att dom har gjort det otroligt bra och tycker att det finns en spännande satsning framöver, säger Tony i pressmeddelandet från Almtuna.

Ingen nedtrappning
Andra anledningar till att Tony valde uppsalaklubben är att han känner sportchefen Björn Danielsson sen tidigare, personlige tränaren Gunnar Söderström är en annan samt Micce Andreasson, målvaktstränaren från Sigtuna, som är engagerad i Almtuna. Tränare i Almtuna är förre landslagsspelaren och NHL-proffset Marcus Ragnarsson. Han ser inte spel i Allsvenskan som någon nedtrappning:
– Jag tycker att skillnaden mellan SHL och HockeyAllsvenskan blir mindre och mindre för varje säsong som går.

Älskar att vinna
Tony kommer att bidra med rutin för Almtuna och han hoppas kunna vara med och lära en del.
– Sen älskar jag fortfarande att spela hockey och vinna matcher så jag kommer göra allt för att vi ska bli så framgångsrika som möjligt.

”Chippen” förlänger med Skånela

Handboll Skånelas damtränare Fredrik "Chippen" Söderberg förlänger med klubben: - Vi är mycket glada att Chippen stannar i Skånela IF. För oss är kontinuitet och långsiktighet viktigt, säger Hasse Jusslin, damansvarig i klubben.

sangensemble
ridskola_2019_helsida
icavalsta_semlor

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

sportlov2019
arlandagolf

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

korpen_jan-feb
defacto_helsida
banner_trerosor
happyhomes_2019

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

nrh
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider