defacto_pan
Tony MårtenssonFoto: Pressbild/Almtuna IS

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

farsdag_cemtrum

Tony som ursprungligen är från Märsta bor numera i Sigtuna. Han startade sin hockeyresa i Wings och flyttade hemifrån när han skulle fylla 20. Efter 18 säsonger slår han sig nu ner i Sigtuna där han har hus. Karriären fortsätter i Almtuna, Allsvenskan, där han kan åka bil mellan träningarna och hemmet.
– Jag har haft kontakt med Almtuna under flera år och tycker att dom har gjort det otroligt bra och tycker att det finns en spännande satsning framöver, säger Tony i pressmeddelandet från Almtuna.

Ingen nedtrappning
Andra anledningar till att Tony valde uppsalaklubben är att han känner sportchefen Björn Danielsson sen tidigare, personlige tränaren Gunnar Söderström är en annan samt Micce Andreasson, målvaktstränaren från Sigtuna, som är engagerad i Almtuna. Tränare i Almtuna är förre landslagsspelaren och NHL-proffset Marcus Ragnarsson. Han ser inte spel i Allsvenskan som någon nedtrappning:
– Jag tycker att skillnaden mellan SHL och HockeyAllsvenskan blir mindre och mindre för varje säsong som går.

Älskar att vinna
Tony kommer att bidra med rutin för Almtuna och han hoppas kunna vara med och lära en del.
– Sen älskar jag fortfarande att spela hockey och vinna matcher så jag kommer göra allt för att vi ska bli så framgångsrika som möjligt.

skånela-hellton

Förlust mot topplaget

Handboll Skånela föll mot tabelltvåan Hellton som i och med segern klev upp som etta i tabellen: - Vi kommer inte upp i nivå, då vinner man inte mot lag som Hellton, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

sportfiskebanner2
EXTRA

RIK vann och drog in 23 000 till cancerforskning

Innebandy Rosersbergs IK besegrade Sätra från Gävle med 6-5 på fredagskvällen: - Vi är i ledningen från början till slut men det blir rejält spännande på slutet då Sätra pressar på för en kvittering, berättar sportchef Fredrik Raschke.

allsvenskan

Skånela föll i Varberg

Handboll Skånela lyckades inte följa upp derbysegern i måndags med ny vinst utan förlorade med 27-25 borta mot topplaget Varberg.

defacto_host2018
happy_homes_juli

Skånela jagar derbyseger

Handboll Skånela möter Rimbo i kvällens 8:e omgång: - Jag har vart med om massor av derbyn mot Rimbo både som spelare och som tränare och visst känns det lite extra när dessa matcher ska spelas, skriver tränare Jimmy Karlsson inför matchen på Skånelas hemsida.

allsvenskan

Skånela vann derbyt

Handboll Skånela vann derbyt i Vikingahallen mot Spårvägen med 27-25 efter underläge i paus med en boll: - Vi var förberedda på en holmgång och det blev det, säger Fredrik "Chippen" Söderberg, tränare i Skånela

Märstabon som siktar mot OS

Friidrott Märstabon Yolanda Ngarambe, 27, är nästa stjärnskott inom svensk löpning. Sedan några år tillbaka bor hon i USA där hon tränar: - Jag vill representera Sverige internationellt, säger Yolanda till märsta.nu

Wings vann toppmötet

Ishockey Wings svarade för ett riktigt styrkebesked på fredagskvällen när man körde över tvåan Haninge med 6-0: - Idag gör vi det bra över 60 min vilket är första gången denna säsong och ger inte Haninge mycket till chans, uppger tränare Mattias Valente för sajten eastcoasthockey.se

Jesper vs Jimmy på lördag

Handboll Jesper Östlund lämnade moderklubben Skånela inför säsongen för att leda Hallby från Jönköping, i morgon ställs han mot sin gamla klubb och tränarkompis Jimmy Karlsson: - Det ska bli jäkligt roligt och för egen del kommer det att bli häftigt, säger Jesper till Jönköpingsposten.

connys
komvuxq3_4
objekt3
nrh_sigtuna
objekt4
sportfiske_banner
sbrf_sep
objekt2
outsider