moderaterna_tack
Tony MårtenssonFoto: Pressbild/Almtuna IS

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

Tony som ursprungligen är från Märsta bor numera i Sigtuna. Han startade sin hockeyresa i Wings och flyttade hemifrån när han skulle fylla 20. Efter 18 säsonger slår han sig nu ner i Sigtuna där han har hus. Karriären fortsätter i Almtuna, Allsvenskan, där han kan åka bil mellan träningarna och hemmet.
– Jag har haft kontakt med Almtuna under flera år och tycker att dom har gjort det otroligt bra och tycker att det finns en spännande satsning framöver, säger Tony i pressmeddelandet från Almtuna.

Ingen nedtrappning
Andra anledningar till att Tony valde uppsalaklubben är att han känner sportchefen Björn Danielsson sen tidigare, personlige tränaren Gunnar Söderström är en annan samt Micce Andreasson, målvaktstränaren från Sigtuna, som är engagerad i Almtuna. Tränare i Almtuna är förre landslagsspelaren och NHL-proffset Marcus Ragnarsson. Han ser inte spel i Allsvenskan som någon nedtrappning:
– Jag tycker att skillnaden mellan SHL och HockeyAllsvenskan blir mindre och mindre för varje säsong som går.

Älskar att vinna
Tony kommer att bidra med rutin för Almtuna och han hoppas kunna vara med och lära en del.
– Sen älskar jag fortfarande att spela hockey och vinna matcher så jag kommer göra allt för att vi ska bli så framgångsrika som möjligt.

allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

hostfest_centrum
defacto_banner_sep
happy_homes_juli

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

defacto_host2018
valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

komvuxq3_4
sigtunavatten_standard
skanela_matcher18-19
Norra Redovisningshuset
objekt3
outsider
objekt2
sportfiske_banner
objekt4
sbrf_sep
connys
nfc_vinter