defacto_panorama
Tony MårtenssonFoto: Pressbild/Almtuna IS

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

Tony som ursprungligen är från Märsta bor numera i Sigtuna. Han startade sin hockeyresa i Wings och flyttade hemifrån när han skulle fylla 20. Efter 18 säsonger slår han sig nu ner i Sigtuna där han har hus. Karriären fortsätter i Almtuna, Allsvenskan, där han kan åka bil mellan träningarna och hemmet.
– Jag har haft kontakt med Almtuna under flera år och tycker att dom har gjort det otroligt bra och tycker att det finns en spännande satsning framöver, säger Tony i pressmeddelandet från Almtuna.

Ingen nedtrappning
Andra anledningar till att Tony valde uppsalaklubben är att han känner sportchefen Björn Danielsson sen tidigare, personlige tränaren Gunnar Söderström är en annan samt Micce Andreasson, målvaktstränaren från Sigtuna, som är engagerad i Almtuna. Tränare i Almtuna är förre landslagsspelaren och NHL-proffset Marcus Ragnarsson. Han ser inte spel i Allsvenskan som någon nedtrappning:
– Jag tycker att skillnaden mellan SHL och HockeyAllsvenskan blir mindre och mindre för varje säsong som går.

Älskar att vinna
Tony kommer att bidra med rutin för Almtuna och han hoppas kunna vara med och lära en del.
– Sen älskar jag fortfarande att spela hockey och vinna matcher så jag kommer göra allt för att vi ska bli så framgångsrika som möjligt.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

steningeslottsommar
sportfiskebanner2
socialutmarkelse
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

vuxenutbildning2
happy_homes_juli

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

nfc_vinter
objekt2
Norra Redovisningshuset
vuxentutbildning
objekt4
forskontor
sap_outsider
outsider_moderat
outsider_defacto
connys
yearlingsales
val2018
sigtunavatten_standard
objekt3
veterankraft_standard