center_pan21
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Tonårsflicka åtalas för misshandel

En tonårsflicka åtalas för misshandel som skedde på en skola i kommunen i våras.

I april inträffade ett bråk på en skola i kommunen som resulterade i att en elev fick ett slag i ansiktet av en idag 16-årig flicka. Åklagaren har väckt åtal mot den 16-åriga flickan gäckande misshandel. Flickan erkänner brott och åklagaren yrkar även skadestånd på 10 000 kronor till målsäganden. Målsäganden ådrog sig inga allvarliga skador mer än rodnad och smärta. Det är oklart vad som föranledde misshandeln. Rättegången avser hållas senare i september.

happyhomes_sommar2020
eldsjal-helsida
defacto_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

mp_host_helsida
connys_helsida
bostad_helsida
2020_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

helsida_var2021
andersojag
centrum_helsida2020

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
mp-outsider
eldsjal-outsider
nrh
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider